یکی دیگر از غذاهای سنتی و مورد علاقه بسیاری از افراد، کوفته باقالا شوید است که علاوه بر طعم بی نظیر آن طرز تهیه آسان و نسبتاً سریعی هم دارد. برای آموزش این غذای لذیذ با ما همراه باشید.
مطالعه بیشتر …
مواد لازم:
- باقالا: یک پیمانه
- برنج: یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده: 350 گرم
- شوید: 100 گرم
- پیاز سرخ شده: دو عدد
- ادویه: به میزان لازم (نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین)
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته باقالا شوید
- ابتدا پوست باقالا مورد نیاز را گرفته و آن را بشویید، سپس اجازه دهید تا در آب کافی به خوبی پخته شود.
- سپس برنجی را که از قبل در آب نمک خیسانده بودید، در آب بریزید و بگذارید تا روی حرارت پخته شود.
- اکنون که برنج و باقالا در مرحله پخت است، باید پیاز را خرد کرده و سرخ کنید تا هنگام نیاز مورد استفاده قرار گیرد.
- در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به آن ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) به مقدار لازم بزنید و بگذارید تا گوشت به همراه پیاز و ادویه روی حرارت ملایم پخته شود.
- پس از پخت برنج، باقالا و گوشت اجازه دهید تا مواد مقداری خنک شده و سپس آن ها را با هم مخلوط کرده و شوید را نیز به آن اضافه کنید.
- در نهایت مواد مخلوط شده را میان دو دست گرد کرده و درون قابلمه ای که پیش از این مقداری روغن در آن ریخته اید، قرار دهید و روی آن مقداری دارچین بپاشید و در آخر نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت ملایم پخته شود.
اکنون کوفته باقالا شوید شما آماده است، می توانید آن را به همراه سالاد شیرازی و یا ماست نعنا سرو کنید. نوش جان 🙂
عالی بود واقعا خوش ذوقین …ممنون