آشپزیتغذیه

طرز تهیه کوفته باقالا شوید

یکی دیگر از غذاهای سنتی و مورد علاقه بسیاری از افراد، کوفته باقالا شوید است که علاوه بر طعم بی نظیر آن طرز تهیه آسان و نسبتاً سریعی هم دارد. برای آموزش این غذای لذیذ با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • باقالا: یک پیمانه
  • برنج: یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 350 گرم
  • شوید: 100 گرم
  • پیاز سرخ شده: دو عدد
  • ادویه: به میزان لازم (نمک، زردچوبه، فلفل، دارچین)
  • روغن: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته باقالا شوید

طرز تهیه کوفته باقالا شوید

  1. ابتدا پوست باقالا مورد نیاز را گرفته و آن را بشویید، سپس اجازه دهید تا در آب کافی به خوبی پخته شود.
  2. سپس برنجی را که از قبل در آب نمک خیسانده بودید، در آب بریزید و بگذارید تا روی حرارت پخته شود.
  3. اکنون که برنج و باقالا در مرحله پخت است، باید پیاز را خرد کرده و سرخ کنید تا هنگام نیاز مورد استفاده قرار گیرد.
  4. در این مرحله گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و به آن ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) به مقدار لازم بزنید و بگذارید تا گوشت به همراه پیاز و ادویه روی حرارت ملایم پخته شود.
  5. پس از پخت برنج، باقالا و گوشت اجازه دهید تا مواد مقداری خنک شده و سپس آن ها را با هم مخلوط کرده و شوید را نیز به آن اضافه کنید.
  6. در نهایت مواد مخلوط شده را میان دو دست گرد کرده و درون قابلمه ای که پیش از این مقداری روغن در آن ریخته اید، قرار دهید و روی آن مقداری دارچین بپاشید و در آخر نصف لیوان آب به آن اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا روی حرارت ملایم پخته شود.

اکنون کوفته باقالا شوید شما آماده است، می توانید آن را به همراه سالاد شیرازی و یا ماست نعنا سرو کنید. نوش جان 🙂

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن