
کته کباب یکی از پرطرفدارترین غذاهای شمالی است که می توانید این غذا را در شهر های شمالی به وفور پیدا کنید.
مواد لازم برای کباب ترش
- گوشت راسته گوساله: ۵۰۰ گرم
- گردو آسیاب شده: ۱۰۰ گرم
- رب انار ترش: دو قاشق
- سیر تازه: دو حبه
- پیاز متوسط: یک عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- گوجه فرنگی: به میزان لازم
- روغن زیتون: یک دوم پیمانه
- سبزی معطر محلی: سه قاشق ساطوری شده
طرز تهیه کباب ترش
گوشت ها را به اندازه های مساوی ریز کنید تا به طور یکسان بپزند. پیاز را رنده کنید و به همراه سبزی معطر ساطوری به گوشت اضافه کنید. گردوی سائیده شده و رب انار و سیر را به آن اضافه کنید. فلفل را اضافه کرده و مواد را به طور کامل به هم بزنید. سپس روغن زیتون را به غذا اضافه کنید. گوشت را 1.5 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید. زمانی که می خواهید گوشت را داخل سیخ بزنید با فاصله از هم تکه های گوشت را قرار دهید تا همه قسمت ها به طور یکسان پخته شود. این کار به این دلیل است که ممکن است سسی که روی گوشت می ریزیم سریع بسوزد و خود گوشت مغز پخت نمی شود.
این کباب باید با حرارت ملایم پخته شود و فاصله آن از حرارت مناسب باشد. با نمک نیز بر روی سیخ ها بریزید تا گوشت ها ترد و لطیف باقی بماند.

مواد لازم برای تهیه کته
- برنج: سه پیمانه
- نمک : به میزان لازم
در ابتدا برنج را پاک کنید و بشوئید. روی برنج را بسته به نوع برنج که تازه است یا برای چند سال گذشته آب می ریزیم. اگر برای امسال باشد اندازه یک بند انگست و کمی بیشتر آب می ریزیم و می گذاریم با کمی نمک، 2 تا 3 ساعت خیس بخورد.
بعد از آن برنج را روی حرارت زیاد قرار داده و بگذارید تا آب آن جوش بیاید. بعد از خشک شدن آب برنج حرارت را ملایم کرده و بر روی در قابلمه دم کنی بگذارید تا به خوبی بپزد. زمان پخت آن تقریبا نیم ساعت می باشد.
کته کباب شمالی شما آماده است. نوش جان.
شما می توانید برای تهیه مرغ مجلسی بر روی نام آن در زیر کلیک کنید: