
کباب بادمجان یکی از بهترین غذاهایی است که می توان آن را هم در ناهار و هم در شام استفاده کرد. شما می توانید این غذا را در شام همراه نان و در ناهار همراه برنج میل کنید. این غذا بسیار کامل و لذیذ است و در ادامه دستور پخت کامل این غذا را برای شما بیان می کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب بادمجان
بامجان متوسط: ۵ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
پیاز متوسط: ۴ عدد
مغز گردوی سابیده شده: ۳ تا ۴ قاشق
ریحان خشک: ۳ قاشق غذا خوری
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه لازم
کره: ۵۰ گرم (اختیاری)
دستور پخت
زمان مورد نیاز: 8 دقیقه.
- مرحله 1
بادمجان ها را پوست کنید و به همراه نمک دو ساعت قبل از پخت، در ظرف قرار دهید تا تلخی آن از بین برود.
- مرحله 2
بادمجان را سرخ کرده تا طلایی شود. همچنین گوجه ها را نیز از وسط نصف کنید تا به طور کامل سرخ شود.
- مرحله 3
پیاز را خرد کنید و در روغنی که بادمجان و گورجه را سرخ کرده اید، آن را سرخ کنید.
- مرحله 4
رب گوجه فرنگی و رب انار را به غذا اضافه کنید و اگر می خواهید از کره استفاده کنید همه مواد را در کره سرخ کنید.
- مرحله 5
در این قسمت ریحان خشک و مغز گردوی سابیده شده را به غذا اضافه کنید. همچنین نمک و فلفل را نیز به غذای خود اضافه کنید.
- مرحله 6
بعد از اینکه این مواد را درست کردید، داخل بادمجان و گوجه بریزید و در تابه بچینید.
- مرحله 7
یک چهارم لیوان آب درون آن بریزید و بگذارید بین ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت روی حرارت ملایم بپزد.
در این مقاله طرز تهیه بادمجان کبابی را به طور کامل برای شما بیان کرده ایم. شما می توانید برای مشاهده مقالات مرتبط بر روی نام غذا ها در زیر کلیک کنید:
2) طرز تهیه بیفتک به روش رستورانی