آشپزیتغذیه

طرز تهیه چیکن استراگانوف

این غذا یکی از محبوب ترین غذا های روسی است که این روزها در ایران نیز طرفداران بسیاری پیدا کرده است. با ما همراه باشید تا به طور کامل دستور پخت چیکن استراگانوف خوش طعم و لذیذ را برای شما بگوئیم.

مواد لازم برای چیکن استراگانوف

  • سینه مرغ: یک عدد
  • قارچ: ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • آرد: یک قاشق غذا‌خوری
  • شیر: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: یه مقدار لازم
  • روغن: چهار قاشق غذاخوری
  • خامه: یک دوم پیمانه
  • چیپس خلالی: به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه

زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.

دستور پخت

  1. مرحله 1

    در ابتدا و قبل از هر کاری سینه مرغ را طولی نصف کنیدو به صورت خلالی در بیاورید و اندکی نمک و فلفل به مرغ بزنید تا مزه دار شود.

  2. مرحله 2

    مرغ ها را باید داخل تابه سرخ کنید. برای این کار ابتدا روغن را داخل تابه بریزید تا داغ شود. سپس سینه های مرغ را به ماهیتابه خود اضافه کنید. این کار را تا زمانی که مرغ ها پخته شود انجام دهید.

  3. مرحله 3

    بعد از پختن و سرخ کردن مرغ ها، پیاز را خلالی برش دهید و به مرغ اضافه کنید. بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه با هم تفت بخورند. از ابتدا پیاز را اضافه نکنید زیرا همین قدر که پیاز های ما پخته و نرم شوند کافی است و نیازی به تهیه پیاز داغ نمی باشد.

  4. مرحله 4

    قارچ‌ها را به صورت ورقه ای برش دهید. سپس قارچ ها را به مواد قبلی درون ماهیتابه اضافه کنید و حرارت تابه را زیاد کنید.

    چیکن استراگانوف

  5. مرحله 5

    هنگامی که قارچ ها آب انداختند، آرد را به مواد خود اضافه می کنیم. سپس حرارت را کم کرده و مواد را با آرد به هم می زنیم.

  6. مرحله 6

    در نهایت شیر وخامه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خامه به صورت ریز قل بزند.

***چند نکته***

  • اگر احساس می کنید مرغتان پخته نمی شود می توانید در ابتدای کار کمی آب درون مرغ بریزید. اجازه دهید مرغتان بپزد ولی این کار الزامی نیست.
  • بعد از سرو کردن غذا در ظرف مخصوصی که برای آن در نظر گرفته اید، از چیپس های خلالی آماده یا چیپس هایی که خودتان درست کرده اید، برای تزئین استفاده کنید.

مقالات مرتبط

شما میتوانید برای مشاهده مقالات مرتبط بر روی نام های زیر کلیک کنید:

1) طرز تهیه فسنجان مجلسی

2) طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

3) طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا