آشپزیتغذیه

طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی

مرغ سوخاری کنتاکی یکی از سالم ترین خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای رستورانی و فست فودی است که مورد توجه همه افراد در همه سن و سال قرار می گیرد. آمریکایی ها به طعنه آن را غذای پمپ بنزینی می نامند. دلیلش این است که مخترع مرغ کنتاکی کارگر ساده پمپ بنزین بوده است.

مرغ کنتاکی

مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی

برای تهیه مرغ کنتاکی مواد زیر را تهیه کنید:

  • ساق مرغ 15 عدد
  • آرد گندم200 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پودر پیاز، پودر آویشن، پودر سیر، زرد چوبه، پاپریکا، پودر فلفل قرمز، پودر جعفری خشک به میزان لازم
  • بکینگ پودر به میزان لازم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • شیر 2 لیوان
  • سرکه سفید 2 قاشق
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه مرغ کنتاکی برای 5 نفر

مرغ کنتاکی

برای درست کردن مرغ کنتاکی رستوانی ابتدا تمام ادویه ها را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید. سپس در یک ظرف دیگر 3 تخم مرغ را بشکنید و با همزن برقی یا چنگال به خوبی هم بزنید کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید.

به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق سرکه نیاز داریم، به دو لیوان شیر دو قاشق سرکه اضافه کنید، حدود 15 دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ شود.

ساق مرغ ها را بشورید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شود سپس ساق مرغ ها را به ادویه ها آغشته کنید و آن ها را در یک ظرف بزرگ بچینید مخلوط شیر و سرکه را روی آن بریزید و درب آن را به مدت 2 الی 3 ساعت ببندید و در یخچال نگه دارید.

ساق مرغ ها را از یخچال خارج کنید. در یک ظرف جدا تخم مرغ ها را به هم بزنید سپس ساق مرغ های مزه دار شده را در آرد گندم بزنید، تخم مرغ، آرد گندم بزنید تا تمام قسمت های آن آغشته شود.

ابتدا تابه گود را روی حرارت ملایم بگذارید سپس داخل آن روغن مایع بریزید و بگذارید تا روغن داخل داغ شود، سپس ساق های مرغ را داخل روغن بگذارید تا برشته شود و آن را با سیب زمینی و سالاد میل کنید.

نکته: برای سرخ کردن بهتر است از تابه گود استفاده کنید تا مرغ ها کاملا داخل روغن باشند.

لینک های مرتبط:

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا