آشپزیتغذیه

طرز تهیه مربا سیب خانگی و خوشمزه + نکات پخت!

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه مربا سیب خوشمزه و خانگی را به شما عزیزان آموزش دهیم. مربای سیب یکی از مرباهای خانگی پرطرفدار می باشد که توصیه می کنیم حتما آن را تهیه کنید و لذت ببرید.

شما همراهان عزیز می توانید برای مشاهده سایر مقالات مرتبط با تهیه مربا روی لینک مورد نظر آن کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه مربا سیب

سیب1 کیلوگرم (برای روشن تر شدن رنگ مربا
از سیب زرد دماوندی هم می توانید استقاده کنید)
شکربه ازای هر یک کیلو سیب 1 کیلو شکر
(اگر سیب شیرین بود 800 گرم شکر کافیست)
آببرای هر کیلو 3 لیوان آب
آبلیمو2 قاشق غذاخوری
گلاب3 قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ1 قاشق غذاخوری
خلال پستهبه دلخواه

طرز تهیه مربا سیب

این مربا را به دو روش می توان تهیه کرد. می توانید سیب ها را رنده یا خُرد کنید. طرز تهیه آن ها با هم فرقی ندارد.

ابتدا سیب ها را بشویید و آن ها را پوست بگیرید. من در این جا سیب ها را به اندازه دلخواه خُرد کردم.

آب را داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، سیب خرد شده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به خوبی بپزد.

مربا سیب

در قابلمه را بگذارید تا رنگ مربا خوشرنگ شود. بعد از حدود 2 ساعت زعفران را بریزید و غلظت شهد مربا را امتحان کنید (کمی از شهد را در نعلبکی بریزید و در یخچال بگذارید) تا خنک شود.

اگر خوب بود آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش کنید. بعد از این مرحله گلاب را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مربا خنک شود.

نکات لازم برای تهیه مربا سیب

  • آبلیمو را حتما آخر پخت مربا اضافه کنید وگرنه سیب داخل مربا سفت می شود و رنگ مربا تیره تر می شود.
  • آب و شکر مربا به اندازه باشد تا مربا خوب بجوشد وگرنه کپک می زند.
  • بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
  • همه مرباها وقتی خنک شوند غلیظ تر می شوند.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن