آشپزیتغذیه

طرز تهیه مربا انجیر خانگی خوش رنگ و خوش طعم

در مقاله قبل طرز تهیه مربا هویچ و مربا به را به شما آموزش دادیم در این مقاله می خواهیم طرز تهیه مربا انجیر خوشمزه و خانگی را به شما بگوییم. مربای انجیر یکی از مرباهای مقوی و خوشمزه است که می توانید استفاده کنید. در ادامه با همراه باشید.🙂🌹

مواد لازم

انجیر2 کیلو
شکر1 کیلو و نیم
لیمو تازه2 عدد
آب2 لیوان
هل3 عدد
زعفران دم کرده3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا انجیر

  • ابتدا دُم انجیرها را با قیچی بگیرید و بعد بشویید.
  • با خلال دندان هر کدام از انجیرها را سوراخ کنید تا شهد، داخل انجیرها نفوذ کند و جمع نشود.
  • انجیرها را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و شکر را به همراه 2 لیوان آب و هل اضافه کنید، بعد از اینکه به جوش آمد حرارت را کم کنید.
  • حدود 1 ساعت و نیم زمان می برد تا مربا جا بیفتد.
  • نیم ساعت آخر زعفران را اضافه کنید.
  • 10 دقیقه آخر آب لیمو تازه را اضافه کنید.
 مربا انجیر

نکات لازم برای تهیه مربا انجیر که بهتر است بدانید!

  • انجیر ریز برای مربا مناسب تر است.
  • انجیری که تهیه می کنید حتما خیلی رسیده نباشد.
  • توجه کنید که اگر مربا زمان بیشتری روی حرارت باشد، بعد از اینکه سرد شود، شهد داخلش سفت می شود.
  • 40 دقیقه اول درب قابلمه را بگذارید و بعد درب را بردارید.
  • کف روی مربا را جمع کنید تا مربا شفاف تر شود.
  • مربا را بهم نزنید چون باعث می شود انجیرها باز شوند و دانه هایشان بیرون بیاید، در این صورت مربا جلوه خوبی ندارد.
  • به جای آب لیمو از آب نارنج هم می توانید استفاده کنید.
  • آب لیمو را به این دلیل اضافه می کنیم تا مربا شکرک نبندد.
  • زعفران و هل را حذف نکنید چون طعم و رنگ مربا را بی نظیر می کند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا