
بسیاری از افراد به دنبال یادگیری قرمه سبزی مجلسی هستند و هنوز بعد از مدت ها آشپزی نتوانسته اند قرمه سبزی را به شکل درست و مجلسی درست کنند. دیگر نگران نباشید ما در این مقاله دستور پخت قرمه سبزی مجلسی را به شما نحوه درست کردن قرمه سبزی را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم
- سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیله یک سوم مقدار آن ها): یک کیلوگرم
- گوشت خورشتی با استخوان:۵۰۰ گرم
- لوبیا قرمز: دوسوم لیوان
- لیمو عمانی: پنج عدد
- پیاز بزرگ: یک عدد
- آبغوره: به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
بهد از تهیه مواد مورد نیاز برای قرمه سبزی مجلسی که در بالا به آن ها اشاره کردیم می توانید قرمه سبزی مجلسی خود را درست کنید.
زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.
قرمه سبزی مجلسی
- مرحله 1
ابتدا لوبیا را از شب گذشته خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید.
- مرحله 2
پیاز را نگینی کنید و با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. در آخر کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
- مرحله 3
در این مرحله گوشت ها را با اندازه هایی که دوست دارید ریز کنید و در قابلمه همراه پیاز سرخ کنید. تا تغییر رنگ دهند.
- مرحله 4
لوبیا را جداگانه بپزید تا نیم پز شود.
- مرحله 5
3 لیوان آب جوشیده به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. این کار تا زمانی ادامه دارد که گوشت نیم پز شود.
- مرحله 6
در این مرحله تا زمانی که گوشت نیم پز می شود شما سبزی ها را بشوئید و خرد کنید و در نهایت آنها را سرخ کنید. اگر از سبزی فریزری استفاده می کنید دقت کنید که زمانی که یخ آن باز نشده، آن را سرخ کنید.
- مرحله 7
بعد از نیم پز شدن گوشت سبزی و لوبیا که آب آن گرفته شده و نیم پز است را به گوشت اضافه می کنید.
- مرحله 8
در این مرحله لیمو عمانی ها را سوراخ کنید و به همراه 2 تا 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید. بعد از انجام تمام مراحل قبل و این مرحله بگذارید دو ساعت بگذرد تا خورشت جابیفتد.
- مرحله 9
بعد از گذشت دو ساعت مرحله قبل نوبت به اضافه کردن چاشنی ها و آبغوره می رسد. بعد از اضافه کردن پاشنی و آبغوره دوباره 2 تا 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید.
چند نکته
- هرچه سبزی ریز تر خرد شود خورشت شما بهتر جا می افتد.
- اگر بتوانید از سبزی تازه استفاده کنید بهتر است. اما اگر می خواهید سبزی را داخل فریزر بگذارید بهتر است سرخ نشده باشد.
- سبزی را زیاد سرخ نکنید زیرا هم باعث تیره شدن سبزی می شود و هم خواص خود را از دست می دهد.
- هنگامیکه می خواهید شعله را خاموش کنید می توانید چند تکه یخ داخل قابلمه بریزید تا روغن های آن روی خورشت بیاید.