آشپزیتغذیه

طرز تهیه قارچ شکم پر

همه انسان ها به تنوع غذایی نیاز دارند. گاهی می توان با همان مواد غذایی در خانه، غذاهای ابتکاری و ساده درست کنیم. در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه دو مدل قارچ شکم پر را آموزش دهیم.

قارچ شکم پر در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد و نوعی پیش غذا محسوب می شود. شما می توانید در دورهمی های فامیلی، جشن تولد، جشن نامزدی، شب یلدا و … از این غذای خوشمزه استفاده کنید.

قارچ شکم پر با گوشت

مواد غذایی برای تهیه قارچ شکم پر با گوشت

  1. قارچ بزرگ: 10عدد
  2. گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  3. پیاز: 1 عدد
  4. روغن: میزان لازم
  5. فلفل دلمه ای: 1 عدد
  6. پنیر پیتزا: 1 پیمانه
  7. رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  8. ادویه هایی که می توانید در آن بریزید شامل: نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، آویشن، پودرسیر، فلفل قرمز

طرز تهیه

برای طرز تهیه قارچ شکم پر ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید، هنگامی که طلایی شد به آن ادویه ها را اضافه کنید و گوشت را کم کم داخل تابه بریزید.

رنگ گوشت که عوض شد به آن رب و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. زمانی که رب با مواد سرخ شد می توانید به آن نصف استکان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود.

بعد از 10 دقیقه اگر آب آن خشک شد زیر شعله را خاموش کنید و به آن استراحت دهید تا خنک شود. (در این زمان می توانید فر را روشن کنید تا گرم شود.)

به تعداد نفرات شما نیاز به قارچ های تازه و بزرگ دارید؛ یک قاشق کوچک بردارید و داخل قارچ ها را خالی کنید و با مواد تهیه شده پر کنید.

سپس قارچ ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس بچینید و روی آنها را با پنیرپیتزا پر کنید. آنها را داخل فر با درجه 180 به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. (تا زمانی که قارچ ها آب بیندازند و پنیر های روی آن آب شود. ممکن است بیشتر یا کمتر از 15 دقیقه طول بکشد.)

سپس آنها را از فر خارج کنید و با سس های فرانسوی، کچاپ و مایونز تزیین و میل کنید.

قارچ شکم پر

مقاله مرتبط: طرز تهیه قارچ سوخاری به روش رستورانی

قارچ شکم پر با اسفناج

مواد لازم قارچ شکم پر

  1. قارچ درشت و تازه: به میزان نفرات به طور تقریبی و با توجه به مواد 10 عدد
  2. کره: 2 قاشق غذا خوری
  3. سیر له شده: 2 حبه
  4. اسفناج خرد شده: 250 گرم
  5. پنیر موزارلا: نصف لیوان
  6. پنیر پارمزان: نصف لیوان
  7. نمک، فلفل و زردچوبه، آویشن و مقدار کمی شوید: میزان لازم

طرز تهیه قارچ شکم پر

برای طرز تهیه قارچ شکم پر با اسفناج ابتدا فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. ساقه قارچ ها را از آن جدا کنید و خرد کنید.

ساقه قارچ ها را با سیر له شده و کره تفت دهید تا نرم شود؛ سپس اسفناج را به آن اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

نمک و فلفل را به میزان لازم به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سپس پنیر پارمزان و پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید و داخل قارچ ها را با مواد پر کنید.

سپس قارچ های پر شده با مواد را به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آنها طلایی شود.

امیدوارم از این قارچ شکم پر در مجالس و دورهمی هایتان استفاده کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا