آشپزیتغذیه

طرز تهیه فلافل خوشمزه ساندویچی به روش آسان و راحت!

کمتر کسی پیدا می شود که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد. احتمالا شما نیز جزو افرادی هستید که علاقه زیادی به فلافل دارید و دوست دارید خودتان این غذا را در خانه تهیه کنید. از آن جا که در ایام کرونا به سر می بریم بهتر است کمتر به ساندویچی ها و رستوران ها برویم و در خانه غذای مور علاقه خود را تهیه کنیم. چطور مثل فلافل بیرون درست کنیم؟ ما در این مقاله قصد داریم طرز تهیه فلافل ساندویچی و بازاری خوشمزه را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید…

مواد لازم برای 4 نفر

سیب زمینی۱ عدد کوچک
نخود۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
پیاز۲ عدد متوسط
تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
لیمو ترش۱ عدد متوسط
پودر زیره سبز یا سیاه۱ قاشق چایخوری
جعفری۵۰ گرم
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
ادویه فلافل۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

نکات مهم قبل از طرز تهیه فلافل ساندویچی!

  • ابتدا برای تهیه فلافل بازاری و ساندویچی خوشمزه، نخود ها را از قبل خیس کنید.
  • هر چقدر نخودها بیشتر در آب خیسانده شوند، فلافل بهتری خواهید داشت. حداقل زمان برای خیساندن نخود ها باید 6 ساعت باشد.
  • خیساندن نخودها علاوه بر اینکه باعث نرم تر شدنشان می شود، کمک می کند که نفخشان نیز برطرف شود.
  • آماده کردن مایه فلافل خیلی راحت است فقط کافی است پس از اینکه نخود به خوبی خیسانده شد آن را به همراه مواد دیگر میکس کنید.

طرز تهیه فلافل ساندویچی خوشمزه

  1. مرحله اول

    ✔ بعد از اینکه نخود ها در آب خیسانده شدند، آن ها را با سیب زمینی، سیر، پیاز، جعفری، پودر تخم گشنیز و زیره را داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید تا مایه فلافل به صورت یکدست با هم مخلوط و میکس شود.
    ✔ استفاده جعفری در فلافل اختیاری است.

    ریختن مواد در چرخ گوشت

  2. مرحله دوم

    ✔ اگر می خواهید فلافل خوشمزه تر و خوش طعم تری داشته باشید، توصیه می کنیم جعفری را در تهیه فلافل ساندویچی استفاده کنید.
    ✔ آشپزهای حرفه ای توصیه کرده اند برای تهیه مایه فلافل از چرخ گوشت استفاده شود زیرا میکسر یا مخلوط کن مواد را کاملا پوره می کند.
    ✅ اگر نخود ها را پوره کنید باعث می شود زمانی که فلافل ها را سرخ می کنید از هم باز شوند ولی زمانی که مایه فلافل چرخ شود به صورت کامل له نمی شود.

  3. مرحله سوم

    پس از اینکه مایه فلافل را چرخ یا میکس کردید، آب لیمو ترش را بگیرید و آن را صاف کنید.

  4. مرحله چهارم

    ✔ آب لیمو ترش صاف شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، ادویه مخصوص فلافل و زردچوبه به مایه فلافل اضافه کنید.
    ✔ در این مرحله پس از اضافه کردن طعم دهنده ها یک بار دیگر مایه فلافل را میکس یا چرخ کنید.

    اضافه کردن مواد فلافل و ترکیب آن ها با هم

  5. مرحله پنجم

    پس از چرخ کردن یا میکس کردن مجددا، مایه فلافل را حدود 5 دقیقه مانند مایه کباب کوبیده با دست ورز دهید تا کاملا منسجم و یکدست شود (مایه فلافل باید کمی شُل باشد و نباید سفت باشد).

  6. مرحله ششم

    ✔ پس از اینکه مایه فلافل آماده شد، بهتر است آن را حدود 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا منسجم تر شود.
    ✅ یک نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه فلافل شما زیاد است، می توانید آن را داخل فریزر قرار داده و هر زمان که می خواهید از آن استفاده کنید.

    مایه فلافل

  7. مرحله هفتم

    ✔ اگر زمان کافی ندارید تا فلافل ها را 1 یا 2 ساعت برای منسجم شدن در یخچال نگه دارید، می توانید مستقیما در همین مرحله فلافل ها را سرخ کنید.
    ✔ یگ ظرف گود مانند شیر داغ کن روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید و به حدی روغن داخل آن بریزید تا فلافل ها در روغن شناور باشند.
    ✅ یکی از نکات مهم برای سرخ کردن فلافل این است که با روغن زیاد باید سرخ شود.

  8. مرحله هشتم

    در این مرحله قالب فلافل زن را از مایه فلافل پر کنید و با پشت قاشق مایه را خوب فشار دهید تا در هنگام سرخ کردن از هم باز نشود.

    قالب زدن فلافل

  9. مرحله نهم

    به اندازه ای که جا می شود فلافل را داخل قالب قرار دهید و داخل روغن بریزید و اجازه دهید فلافل ها به آرامی پخته شوند.
    ✅ یکی از نکات مهم هنگام سرخ کردن فلافل حرارت زیر ظرف است. اگر حرارت را زیاد کنید تا فلافل ها سریع تر بپزند، روغن خیلی سریع می سوزد و سیاه می شود.

    سرخ کردن فلافل

  10. مرحله دهم

    ✔ در سرخ کردن فلافل ها هیچ وقت عجله نکنید زیرا باعث می شود اطراف فلافل ها سرخ شود و داخلشان خام بماند.
    ✔ پس از اینکه فلافل ها سرخ شدند آن ها را روی یک توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

    فلافل آماده است

نکاتی که برای خوشمزه تر شدن فلافل باید بدانید!

🔸 مهم ترین راز در طرز تهیه فلافل ساندویچی خوشمزه، استفاده از پیاز زیاد و مقدار کمی سیب زمینی با ادویه های مخصوص فلافل، زیره و تخم گشنیز است.

🔸 یکی از دلایل پفکی شدن فلافل بعضی از ساندویچی ها این است که به مایه فلافل خود جوش شیرین یا پکینگ پودر اضافه می کنند. که این کار باعث تر شدن بیش از حد فلافل ها می شود.

خواص فلافل

  • این غذا سالم است و به دلیل وجود نخود بسیار مفید است.
  • نخود برای تولید خون و افزایش شیر در زنان شیرده اثر دارد.
  • از خواص نخود باید به تقویت کل بدن و تقویت قوای جنسی اشاره کرد.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن