آشپزیتغذیه

طرز تهیه فلافل خانگی

فلافل یکی از غذا های محبوب و پرطرفدار بین ایرانی هاست اما مردم بیشتر ترجیح می دهند از فلافل خانگی که خودشان آن را تهیه کرده اند به جای فلافل های آماده و سرخ شده بیرون که از نحوه درست کردن و روغن های آن اطلاعی ندارد، استفاده کنند. این غذای جنوبی و لذیذ که اصالت آن مربوط به کشورهای عربی است که این غذا را بسیار درست می کنند.

روش پخت و درست کردن فلافل ها با هم متفاوت است. فلافلی که در این مقاله به شما آموزش می دهیم، برای 4 نفر در نظر گرفته شده است. اگر تعداد شما بیشتر از 4 نفر است، می توانید مواد اولیه را به نسبت تعداد خودتان بیشتر کنید. با ما همراه باشید تا در ادامه به شما نحوه درست کردن فلافل را آموزش دهیم.

فلافل

شما می توانید برای مشاهده مقاله های مرتبط بر روی لینک های زیر کلیک کنید:

1) طرز تهیه چیکن استراگانوف

2) طرز تهیه فسنجان مجلسی

3) طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

مواد لازم برای تهیه فلافل

  • سیر ۴ حبه
  • نخود ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • جعفری ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیره ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
  • نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه فلافل

زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.

دستور پخت فلافل خانگی

  1. مرحله 1

    درابتدای کار باید نخود ها را به مدت 24 تا 48 ساعت خیس کنید. این کار باعث می شود تا هم نخود ها نرم شوند و هم نفخ آن از بین برود. در طی این ساعت هایی که نخود خیس می خورد بهتر است چند بار آب نخود ها را عوض کنید.

  2. مرحله 2

    در این مرحله نخود ها را به همراه سیر و پیاز چرخ کرده، به خوبی مخلوط کنید. سپس مواد را داخل ظرف مناسب بریزید.

  3. مرحله 3

    جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و به همراه تخم مرغ به مواد داخل کاسه اضافه کنید. در این قسمت آرد نخود چی را به مواد اضافه کنید تا مواد فلافل خود را بگیرند.
    فلافل خانگی

  4. مرحله 4

    طعم دهنده ها و چاشنی ها را در این مرحله اضافه می کنیم. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مایه فلافل اضافه می کنیم سپس تخم گشنیز را با زیره آسیاب می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم. اگر قصد دارید تا فلافل خود را به سبک جنوب درست کنید، می توانید اندکی فلفل قرمز تند هم به آن اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا بتوانید موادی یک دست داشته باشید.

  5. مرحله 5

    یک ظرف مانند شیر داغ کن، آماده کنید و روغن را داخل آن داغ کرده و بعد از قالب زدن مایع فلافل، آن را داخل روغن بریزید.

  6. مرحله 6

    حرارت ظرف را کم و ملایم کنید تا فلافل ها مغز پخت شود. بعد از سرخ کردن، فلفل ها را داخل طوری فلزی بگذارید تا روغن شان کم شود.

  7. مرحله 7

    در نهایت فلافل های شما آماده است و می تواند با خیار شور و گورجه و سبزی و سس و… آن را تزئین کنید.

***نکته ***

  • اگر قالب فلافل ندارید می توانید با دست مایع فلاف را به صورت کوفته های کوچک و ریز درست کنید و به داخل روغن بیندازید
  • روغن باید داغ باشد، سپس فلافل ها را قالب زده و داخل روغن بریزید.
  • تعداد فلافل ها در ظرف روغن زیاد نباشد چون باعث می شود فلافل ها به هم بچسبند.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا