آشپزیتغذیه

طرز تهیه فسنجان مجلسی

فسنجون یکی از غذا های محبوب بین تمام ایرانی هاست که در بیشتر مهمانی های ایرانی موجود است. این غذا یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که با طعم ها و گوشت های مختلفی تهیه می شود. به عنوان مثال گیلانی ها فسنجان را ترش و با مرغ درست می کنند. بسیاری ازخانم های خانه دار به دنبال درست کردن فسنجون مجلسی و خوشمزه که تمام طعم های آن به اندازه است، هستند. بنابراین ما تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه فسنجون مجلسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فسنجون

مواد مورد نیاز برای فسنجان مجلسی

گوشت چرخ کرده600 گرم
 گردوی چرخ کرده500 گرم
 رب انار2 پیمانه
 نمک و زرچوبهبه میزان لازم
زعفران و دارچینبه میزان لازم
پیاز1 عدد
شکردر صورت تمایل

طرز تهیه

زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.

مراحل درست کردن فسنجون

  1. مرحله 1

    گوشت چرخ کرده را با کمی نمک و زردچوبه و پیاز رنده شده ورز می دهیم. و به صورت گلوله های ریز درست می کنیم و سرخ می کنیم تا زمانی که به طور کامل سرخ شده باشند.

  2. مرحله 2

    سپس گردو خرد شده را کمی در روغن سرخ می کنیم تا تغییر رنگ دهد و بعد روی آن یک لیوان آب می ریزیم و می گذاریم بپزد.
    فسنجون مجلسی

  3. مرحله 3

    سپس رب انار را به آن اضافه می کنیم. بعد از 40 دقیقه گوشت ها را به آن اضافه می کنیم. سپس رب انار را اضافه می کنیم و می گذاریم با گوشت و گردو چند قل بزند.

  4. مرحله 4

    سپس یک مقدار از آب را می چشیم تا مزه آن را متوجه شویم و بسته به ذائقه خود و خانواده مان مزه آن را درست می کنیم. اگر بیش از حد ترش بود می توانید به آن شکر بزنید.

  5. مرحله 5

    اندکی دارچین و زعفران به خورشت اضافه کنید وبگذارید به طور کامل بپزد.

  6. مرحله 6

    بعد از جا افتادن و روغن انداختن می توانید آن را میل کنید.

مشاهده مقالات

شما می توانید برای مشاهده دستور پخت غذاهای دیگر بر روی نام های زیر کلیک کنید:

1) طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

2) آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در چند دقیقه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا