
عدسی یکی از بهترین و خوش طعم ترین غذا های ایرانی است که برای صبحانه و شام استفاده می شود. این غذا یکی از غذا های گرم است که ما دستور آن را برای شما در زیر بیان کرده ایم. شما می توانید طرز تهیه این غذا را در ادامه مقاله مطالعه کنید. دستور زیر برای چهار نفر است.

مواد اولیه برای تهیه عدسی
- عدس: ۲٫۵ لیوان
- پیاز: متوسط ۱ عدد
- سیب زمینی: ۱ عدد
- آرد: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زرد چوبه به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا عدس ها را پاک کرده و داخل قابلمه به همراه مقداری آب خیس می کنیم. بعد از 15 دقیقه آب داخل عدس ها را خالی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و تا حدی که روی عدس ها را بگیرد، آب می ریزیم.
در ظرفی دیگر روغن زیتون را می ریزیم و پیاز ها را نگینی خرد می کنیم. پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و صبر میکنیم تا طلایی شوند. سپس به آن ها زردچوبه اضافه می کنیم و آن ها را به خوبی سرخ می کنیم. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کرده و مواد را زیر و رو می کنیم.
مواد را داخل قابلمه عدس ها می ریزیم و 6 تا 8 لیوان به آن آب اضافه می کنیم و بر روی شعله قرار می دهیم تا پخته شود.
در ظرفی دیگر کمی روغن می ریزیم و آرد را تفت می دهیم تا رنگ آن عوض شود و بعد از ان آرد را داخل قابلمه عدس می ریزیم تا لعاب دار شود.
زیر قابلمه را کم کنید و سپس سیب زمینی ها را نگینی کنید و داخل قابلمه بریزید تا پخته شود. عدسی شما آماده سرو است. نوش جان.