تغذیهکیک و شیرینی

طرز تهیه 5 نوع شیرینی خوشمزه برای عید

در مقاله قبل برای شما طرزتهیه شیرینی های خانگی بدون فر را تدارک دیده بودیم؛ در این مقاله می خواهیم طرز تهیه شیرینی های خشک و خوشمزه برای عید را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

با نزدیک شدن به عید نوروز اکثر خانم های خانه دار علاقه دارند خودشان دست به کار شوند اما تجربه و اطلاعات کافی را ندارند. ما به شما کمک می کنیم تا بهترین شیرینی ها را برای عزیزانتان تهیه کنید.

شیرینی آلمانی

طرز تهیه شیرینی

طرز تهیه شیرینی آلمانی

  • 1 عدد تخم مرغ
  • 60 گرم عسل
  • 60 گرم شیر
  • 300 گرم روغن جامد
  • 100 گرم وانیل
  • 1/3 قاشق مربا خوری وانیل
  • مارمالاد یا ژله مغزی مقدار لازم

ابتدا روغن و پودرقند را میزنیم تا نرم و پوک شود. (بهتر است از روغن قنادی استفاده کنید) به ترتیب عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. (در حدی که همه مواد قاطی شوند کافی است.)

آرد را کم کم اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید به یاد داشته باشید که زیاد هم نزنید در حدی که مواد مخلوط شوند کافی است. حال خمیر شما آماده است؛ کمی حالت چسبندگی دارد که با قرارگرفتن در یخچال سفت می شود.

خمیر را داخل نایلون بگذارید و برای استراحت به مدت دو ساعت داخل یخچال قراردهید.

سپس خمیر را داخل نایلون به ضخامت 2 میل باز کنید. (برای قالب زدن می توانید زیر آن مقدار کمی آرد بپاشید)

آنها را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. فر را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (دمای هر فر متغیر است تا هنگامی که دیدید رنگ شیرینی ها تغییر کرد می توانید آن را از فر خارج کنید.)

بعد از خنک شدن روی آن ها را با مارمالاد تزیین کنید و داخل شیرینی خوری بچینید.

شیرینی کوکی پسته ای

طرز تهیه شیرینی

طرز تهیه شیرینی کوکی پسته ای

  • کره 70 گرم
  • پودرقند 50 گرم
  • آرد 170 گرم
  • هل مقداری
  • تخم مرغ 1 عدد

کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس به آن تخم مرغ و هل را اضافه کنید و خوب با دست ورز بدهید.

اگر به میزان بیشتری آرد نیاز داشتید مجاز به استفاده از آن هستید آنقدر آرد بریزید تا خمیر به دستتان نچسبد و به راحتی فرم بگیرد.

می توانید داخل خمیر مقدار کمی زعفران دم کرده بریزید تا رنگ بهتری داشته باشد. سپس آن را به فرم دلخواهتان در بیاورید و به مدت 15 – 20 دقیقه با حرارت 175 درجه قرار دهید.

بعد از خنک شدن آنها را از فر بیرون بیاورید و داخل شیرینی خوری سرو کنید.

شیرینی اسکار

طرز تهیه شیرینی

طرز تهیه شیرینی اسکار

  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • سفید تخم مرغ 1 عدد
  • کرم نرم 75 گرم
  • آرد 125 گرم
  • پودرقند 50 گرم
  • هل 1/2 قاشق چایخوری
  • گردو خورد شده 100 گرم

پودرقند را با کره مخلوط کنید تا رنگ آن عوض شود. سپس به آن زرده تخم مرغ و هل را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست بیاید.

در آخر آرد را کم کم اضافه کنید تا زمانی که خمیر از دستتان جدا شد و به دستتان نچسبید. دقت کنید خمیر باید نرم و لطیف باشد و به راحتی فرم بگیرد.

خمیر را به اندازه فندوق بردارید و در ظرفی سفیده تخم مرغ را حسابی بزنید تا کف کند. خمیر را داخل سفیده تخم بکنید و سپس آنها را داخل گردو، فندوق، کنجد و یا پسته بغلتانید و داخل سینی فر بچینید.

سینی فر را به میزان خیلی کم چرب کنید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 175 درجه بپزید.

شیرینی نخودی

طرز تهیه شیرینی نخودی

طرز تهیه شیرینی
  • آرد نخودچی 250 گرم
  • پودر قند 125 گرم
  • روغن جامد 100 گرم
  • هل ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان یک قاشق دم کرده آن (دلخواه است)
  • وانیل 1/3 قاشق غذاخوری

روغن و پودر قند را با همزن بزنید تا لطیف شه و رنگ آن عوض شه. زعفران، هل، آرد و وانیل رو اضافه کنید و با دست حسابی ورز دهید تا مواد به هم بچسبد.

خمیر را به مدت 10 الی 24 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت دهید و سپس آنها را قالب بزنید. سینی فر را مقدار کمی چرب کنید سپس به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 درجه قرار دهید.

صبر کنید تا خنک شود سپس آن را داخل شیرینی خوری بچینید و روی آن را با گردو و پودر پسته تزیین کنید.

شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی
  • زرده تخم مرغ 6 عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • گردو خرد شده 3 پیمانه

زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و سپس آنها را با همزن هم می زنیم و نصف پودر شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم.

نصف باقی مانده شکر را نیز به آن اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه با همزن هم می زنیم. به آن وانیل و گردوها را اضافه می کنیم و دوباره آن ها را مخلوط می کنیم.

سینی فر را چرب می کنیم و داخل آن مقداری آرد بپاشید و شیرینی ها را با قالب دلخواه فرم دهید و به مدت 15 – 20 دقیقه با درجه 175 می گذاریم.

نکات کلیدی برای تهیه هر نوع شیرینی

  1. از اول کار فر را روشن کنید تا گرم شود.
  2. معمولا حرارت فر برای شیرینی پزی باید 175 درجه باشد.
  3. از تخم مرغ سرد داخل یخچال استفاده نکنید حداقل به مدت یک ساعت آن را در هوای خانه بگذارید.
  4. در فر را زود به زود باز نکنید؛ زیرا باعث می شود پف شیرینی یا کیک شما بخوابد.
  5. مواد را به یک سمت مخلوط کنید. (یا بر اساس ساعت یا برعکس عقربه های ساعت) عوض کردن آن باعث می شود شیرینی شما پف نکند.
  6. قبل از اینکه بخواهید دست به کار شود یکبار طریقه مصرف و مواد لازم آن را مطالعه کنید تا اطلاعات لازم را داشته باشید.
  7. اگر روی خمیرتان پخته و داخل آن خام است دلیلش حرارت بالای فرتان است.
  8. از سالم بودن موادغذایی اطمینان حاصل کنید.
  9. برای تهیه شیرینی بهتراست از مقیاس گرم استفاده کنید تا پیمانه.
  10. شکری که در تهیه شیرینی استفاده می کنید بهتراست شکر دانه ریز یا پودر شکر باشد.
  11. حتما آرد را الک کنید.
  12. برای نگه داری شیرینی ها آن ها را داخل ظرف در بسته قرار دهید.
  13. اگر میخواهید مقدار زیادی شیرینی درست کنید بهتراست اول به میزان کم درست کنید تا اندازه و ظریف کاری های آن دستتان بیاید.
  14. بهتر است در تهیه شیرینی از روغن قنادی استفاده کنید.
  15. می توانید روی شیرینی ها را با شکلات آب شده و یا سس شکلات تزیین کنید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن