آشپزیتغذیه

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ در بسیاری از مهمانی ها طرفداران خاص خود را دارد و در بسیاری از مواقع به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا استفاده می شود. سوپ شیر یکی از غذا هایی است که در فصل زمستان بسیار مشتری دارد. سوپ ها انواع و طعم های مختلفی دارند و در بسیاری از مناطق جهان می توان سوپ هایی با روش پخت متفاوت پیدا کرد.

در این قسمت می خواهیم به شما طرز تهیه سوپ شیر که یکی از خوشمزه ترین سوپ های موجود است را آموزش دهیم. برای درست کردن این سوپ که مواد اصلی آن جو و شیر است، مواد دیگری نیز اضافه می شود که ارزش غذایی آن را بالا می برد. در ادامه مواد لازم و دستور پخت را به شما آموزش می دهیم.

مقالات مرتبط

شما می توانید برای مشاهده مقالات مرتبط بر روی لینک زیر کلیک کنید:

1) طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی

2) طرز تهیه فسنجان مجلسی

3) طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

4) طرز تهیه چیکن استراگانوف

طرز تهیه سوپ شیر

مواد لازم برای درست کردن

  • جو: 1 پیمانه
  • آب: 10 پیمانه
  • بال مرغ: 300 گرم
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • هویج: متوسط 2 عدد
  • قارچ: 300 گرم
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ: 1 عدد
  • نمک: به مقدار کافی
  • شیر: 1 لیتر
  • جعفری خرد شده: 1 دسته
  • کره: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ شیر

زمان مورد نیاز: 5 دقیقه.

تهیه سوپ شیر

  1. مرحله 1

    جو را شسته و بگذارید 6 ساعت یا از شب گذشته خیش بخورد.

  2. مرحله 2

    10 پیمانه آب را درون قابلمه بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید.

  3. مرحله 3

    پیاز را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

  4. مرحله 4

    جو را بعد از خالی کردن آبی که آن را داخلش خیس کردیم به همراه برنج به سوپ اضافه کنیم. درست کردن سوپ شیر

  5. مرحله 5

    در سوپ را گذاشته و بگذارید نیم ساعت روی گاز باشد.

  6. مرحله 6

    هویج را رنده قارچ ها را خرد کنید و سپس هر دو را به سوپ اضافه کنید.

  7. مرحله 7

    نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید. طعم آن را بچشید و به همان نسبت نمک و فلفل اضافه کنید. اگر سوپ خیلی غلیظ شد، می توانید یک پیمانه دیگر آب به آن اضافه کنید و در آن را ببندید.

  8. مرحله 8

    مرغ ها را از داخل سوپ بیرون می آوریم. با چنگال آن ها را ریش ریش می کنیم و به همراه یک عصاره مرغ به غذا اضافه می کنیم.

  9. مرحله 9

    در ادامه وقتی سوپ غلیظ شد شیر را به آن اضافه می کنیم.

  10. مرحله 10

    وقتی سوپ شما پخته و آماده شد و به غلظت دلخواه شما رسید. کره یا خامه را به آن اضافه کنید.

  11. مرحله 11

    سوپ شما آماده سرو کردن است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا