آشپزیتغذیه

طرز تهیه سس قارچ سر آشپز با شیر و آب گوشت

یکی از سس هایی که با عموم غذاها می توان سرو کرد سس قارچ است. طرز تهیه سس قارچ بسیار آسان است و یکی از میان هزاران سس موجود در بازار است که برای استیک و انواع غذاهای گوشتی سرو می شود.

ماهیت این سس همانند سس مایونز و سس هلندی است؛ در این مقاله دو طرز تهیه برای سس قارچ را برایتان خواهیم گفت. با ما همراه باشید.

نکته: این میزان مواد اولیه مناسب برای 4 نفر است.

مواد لازم برای سس قارچ با آب گوشت

آب گوشت1 پیمانه
آرد سفید1 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
قارچ250 گرم
نمک و فلفلمیزان لازم

طرز تهیه سس قارچ با آب گوشت

سس قارچ با آب گوشت
نکته: برای بهترشدن مزه آن می توانید مقداری رزماری یا جعفری به آن اضافه کنید.

برای تهیه سس، قارچ ها را تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا خشک شود. سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و روی آن کمی آبلیمو و نمک بریزید تا سیاه نشود.

کره را در تابه بریزید و اجازه دهید تا آب شود و رویش کف کند سپس به آن آرد را اضافه کنید و چند دقیقه ای روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.

آب گوشت را مرحله به مرحله اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود. در این فاصله مقداری قارچ ها را تفت دهید و به سس اضافه کنید.

اجازه دهید سه دقیقه سس همراه با قارچ ها بجوشد سپس آن را از روی حرارت بردارید. سپس آن را روی غذایتان سرو کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ با شیر

پیاز2 عدد
شیر1 لیوان
قارچ300 گرم
خامه غلیظ300 گرم
پودر سیر2 قاشق مربا خوری
کره و آبلیمومقدار لازم
آویشن، فلفل و نمکمیزان لازم
ماست چکیده2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس قارچ با شیر

سس قارچ با شیر

برای تهیه سس قارچ ابتدا قارچ ها را تمیز بشویید و در آبکش قرار دهید تا خشک شود. سپس آنها را به صورت درشت خرد کنید و روی آن کمی آبلیمو و نمک بریزید تا سیاه نشود.

کره را داخل تابه گود بریزید و اجازه دهید تا ذوب شود. سپس پیاز خرد شده را درون روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. در مرحله بعد قارچ ها را به پیازهای روی حرارت اضافه کنید و صبر کنید تا آب بیندازد.

ماست و نصف خامه را درون مخلوط کن بریزید و حسابی مخلوط کنید سپس کم کم شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. حال پیاز و قارچ ها را از روی حرارت بردارید و همراه با ادویه های ذکر شده درون مخلوط کن بریزید تا میکس شود.

مواد میکس شده را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود؛ سپس نصف دیگر خامه را اضافه کنید و پس از اینکه سس غلظت مورد نظر را پیدا کرد از روی حرارت برمی داریم.

این سس خوشمزه را می توانید همراه انواع ساندویچ ، اسنک، لازانیا، پیتزا و … میل کنید. امیدواریم از این دستور خوشمزه استفاده کنید و لذت ببرید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا