آشپزیتغذیه

طرز تهیه بهترین ساندویچ ها همراه با نکات پخت

ساندویچ غذای محبوب 85% از مردم دنیاست؛ آیا می دانید 13 آبان روز جهانی ساندویچ است. در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه خوشمزه ترین ساندویچ های دنیا را آموزش دهیم تا در مهمانی ها نیز از آن استفاده کنید.

طرز تهیه ساندویچ تورتیلای فیله سوخاری

مواد لازم برای تهیه فیله سوخاری

  • فیله مرغ: 2 عدد
  • نمک: میزان لازم
  • فلفل سیاه: میزان لازم
  • پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
  • کورن فلکس: 3 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کاهو: میزان لازم
  • روغن: میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس

  • ماست یونانی: 200 میلی لیتر
  • آب لیمو: 3 قاشق سوپ خوری
  • سیر: 3 حبه
  • پیازچه: 1 عدد
  • نمک و فلفل: میزان لازم

فیله های مرغ را به تکه های کوچک برش بزنید سپس روی آنها نمک و فلفل و پاپریکا بپاشید. مرغ ها را به تخم مرغ های زده شده آغشته کنید سپس در کورن فلکس بغلتانید.

آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. نان های ترتیلا را گرم کنید و وسط آنها کاهو و گوجه قرار دهید و همراه با فیله ها ساندویچ کنید.

طرز تهیه سس

ماست و آبلیمو را در ظرفی بریزید و همراه با سیر له شده مخلوط کنید. پیازچه را خرد کنید و نمک و فلفل نیز به آن بیفزایید. سس را تا مان مصرف در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه ساندویچ رویال برگر

مواد لازم برای تهیه رویال برگر

  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پیاز: 3 عدد
  • سیر: 2 عدد
  • آرد سوخاری: میزان لازم
  • پودر سیر و موسیر: هر کدام 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل: میزان لازم
  • پنیر چدار: میزان لازم
  • قارچ: 2 لیوان
  • ژامبون مرغ: میزان لازم
  • نان همبرگر: میزان لازم
ساندویچ

ابتدا سیر و پیاز را رنده کنید و به آن مقداری نمک و فلفل اضافه کنید سپس آب آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ، پودر سیر، موسیر، فلفل و نمک به گوشت اضافه کنید و به خوبی ورز دهید.

کم کم آرد سوخاری را به آن اضافه کنید و به خوبی آن را ورز دهید. (اگر زیادی آرد سوخاری بریزید پس از پخته شدن غذا خشک می شود.

گوشت آماده شده را هر مقداری که می خواهید شکل دهید و آنها را به صورت جدا داخل پلاستیک فریزر، در یخچال استراحت دهید.

پیاز های باقی مانده را حلقه های نازک برش بزنید و به همراه قارچ در کره سرخ کنید. ( ادویه فراموش نشود)

همبرگرها را از یخچال خارج کرده و سرخ کنید هنگامی که دو طرف آن سرخ شد روی آن 1ورق پنیر چدار بگذارید تا آب شود.

همبرگر پنیری را همراه با خیار شور، گوجه و مخلوط قارچ سرخ شده داخل نان سرو کنید.

طرز تهیه ساندویچ سوسیس بندری

ساندویچ

مواد لازم برای ساندویچ سوسیس بندری

  • سوسیس خرد شده: 300 گرم
  • سیب زمینی نگینی شده: 3 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: میزان لازم
  • روغن: میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: میزان لازم

سوسیس ها و سیب زمینی ها را خرد کنید. سیب زمینی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

سوسیس ها را سرخ کنید و روغن اضافی آن را بگیرید. پیازها را به صورت حلقه های نازک خرد کنید و به آن ادویه های لازم را بیفزایید و اجازه دهید تا بوی خامی ادویه گرفته شود.

رب را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را به پیاز و رب اضافه کنید و اجازه دهید سیب زمینی ها در حرارت گرم شوند سپس سوسیس را به آن اضافه کنید. نصف استکان آب را به غذا بیفزایید و درب آن را ببندید تا مواد در کنار هم پخته شوند.

غذا را همراه با خیارشور و گوجه فرنگی سرو کنید.

نکات پخت ساندویچ

  • استفاده از سیب زمینی در تهیه سوسیس بندری اختیاری است.
  • مقادیری که در هر سایت گفته می شود بستگی به سلیقه دارد شما می توانید هر کدام را کم یا زیاد کنید.
  • در صورت تمایل برای تند تر شدن غذا می توانید از سس فلفلی همراه با رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • می توانید انواع ساندویچ ها را همراه با پنیر پیتزا میل کنید.
  • برای سالم تر شدن غذا می توانید از روغن های زیتون و کنجد استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید در تهیه سوسیس بندری از هویج رنده شده قارچ و مقداری فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید.
ساندویچ

بیشتر بخوانید:

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن