تغذیهکیک و شیرینی

طرز تهیه زولبیا و بامیه حرفه ای و خانگی

در این مقاله قصد داریم طرز تهیه زولبیا و بامیه را به شما آموزش دهیم تا در ماه مبارک رمضان بتوانید به صورت خانگی تهیه کنید و همراه خانواده میل کنید.

این مقدار مواد برای 6 نفر مناسب می باشد اگر می خواهید برای تعداد کمتری تهیه کنید لازم است مقدار مواد را تقسیم یا ضرب بر دو کنید تا مقدار مورد نظرتان را بتوانید تهیه کنید.

برای تهیه این شیرینی خوشمزه ابتدا باید شربت آن را تهیه کنید و صبر کنید تا سرد شود سپس به سراغ مایع شیرینی بروید.

موداد لازم برای شربت زولبیا و بامیه

  • شکر: دو لیوان
  • آب: یک پیمانه
  • گلاب: 1/4 پیمانه
  • آبلیمو: 1/2 قاشق چای خوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت زولبیا و بامیه

شربت

ابتدا شکر و آب را در قابلمه ای بریزید و آن را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا شکر آن حل شود و به غلظت دلخواه برسد. در مرحله بعد زعفران و آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و زیر آن را خاموش کنید.

طرز تهیه بامیه

  • آب سرد: 1 پیمانه
  • آرد شیرینی: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • کره: 50 گرم
  • شکر: 1 قاشق غذا خوری

آب را روی حرارت می گذاریم و به آن زمان می دهیم تا جوش بیاید سپس به آن آرد اضافه می کنیم؛ حسابی مخلوط می کنیم تا خمیر سفتی به دست بیاید. روغن را به خمیر تهیه شده اضافه کنید و دو سه دقیقه مخلوط کنید.

بعد از خنک شدن تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و خمیر را حسابی ورز دهید تا نرم شود. می توانید یک قاشق از شربت را داخل خمیر بریزید تا خمیر مزه شیرین تری پیدا کند.

قیف بامیه

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن را روغن مایع بریزید. (بهتراست از تابه گود استفاده کنید تا بامیه ها کامل داخل روغن غوطه ور شوند.)

خمیر را داخل قیف بریزید و آرام آرام فشار دهید تا خارج شود؛ خمیر را با قیچی برش های مساوی و کوچک بدهید تا فرم زیبایی بگیرد. آنها را دانه دانه داخل روغن بریزید و سرخ کنید؛ بلافاصله آنها را داخل شربت بریزید تا شیرین شود.

طرز تهیه زولبیا

  1. نشاسته: 50گرم
  2. اسانس هل: دو قطره
  3. ماست: 1/4 لیوان
  4. گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  5. جوش شیرین: 1/4 قاشق غذاخوری
  6. کره: 1/2 قاشق چای خوری
  7. روغن مایع: میزان لازم
  8. آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا

زولبیا و بامیه خانگی

برای طرز تهیه زولبیا ابتدا نشاسته را به همراه ماست داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا نشاسته باز شود. (5 دقیقه به آن استراحت دهید) کره را نیز از یخچال خارج کنید تا نرم شود.

بعد از 5 دقیقه که ماست و نشاسته استراحت کرد آرد را کم کم به آن اضافه کنید. (دو دقیقه روی حرارت بگذارید تا آرد پخته شود.) بعد از آرد کره نرم شده را به مخلوط اضافه کنید تا مخلوط زولبیا یکدست شود. حال گلاب، جوش شیرین و اسانس هل را به آن بیفزایید.

مجدد مواد را مخلوط کنید تا مایعی شبیه ماست به دست بیاید. اگر مقداری سفت است به آن گلاب اضافه کنید.

تابه ای گود را روی حرارت قرار دهید و تا نیمه درون آن را روغن بریزید تا شیرینی ها در آن غوطه ور شوند. اگر بخواهید با قاشق به آن شکل دهید باید اجازه دهید تا روغن داغ شود سپس با حرکت سریع دست شکل زولبیا را در بیاورید.

برای تسریع کار بهتراست از قیف استفاده کنید تا سریع تر شیرینی ها آماده شود. بعد از سرخ شدن یک دقیقه داخل شربت قرار دهید تا شیرین شود.

مقاله مرتبط: طرز تهیه شیرینی خانگی مناسب برای عید و ماه مبارک رمضان

ترفندهای شیرینی زولبیا و بامیه

  1. شربت زولبیا و بامیه باید غلظتی شبیه عسل پیدا کند. لازم است مواد شربت را با یکدیگر مخلوط کنید و حدودا یک ربع زمان دهید تا بجوشد.
  2. شربت اگر داغ باشد شیرینی خمیر می شود.
  3. بعد از سرخ شدن شیرینی ها آنها را فورا داخل شربت بیندازید تا به خوبی شیرین شود.
  4. روغن جامد برای سرخ کردن شیرینی ها را خشک می کند. از روغن مایع استفاده کنید تا شیرینی نرمی داشته باشید.
  5. استفاده از آبلیمو داخل شربت باعث می شود تا شیرینی شکرک نزند.
  6. شعله گاز را برای سرخ کردن زیاد نکنید. اجازه دهید با حرارت کم و آرام آرام سرخ شود.
  7. بعد از سرخ کردن دو سه عدد زولبیا یا بامیه مواد را دوباره مخلوط کنید.
  8. بامیه ها را حسابی سرخ کنید تا خوش رنگ شود.
  9. بامیه ها را تا 7 – 8 ساعت بعد از سرخ کردن داخل ظرف در بست نگذارید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا