
در مقاله قبلی به شما طرز تهیه لازانیا را آموزش دادیم در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه راتاتویی را آموزش دهیم؛ راتاتویی غذای محبوب فرانسوی محسوب می شود.
مواد لازم برای تهیه این غذا سبزیجات است و بیشتر به عنوان یک غذای رژیمی نیز مورد استفاده قرار می گیرد از این غذا می توانید در مهمانی ها و تولد ها نیز استفاده کنید. (در صورت لزوم می توانید در آن گوشت نیز بریزید)
مواد لازم
- بادمجان ا عدد
- کدو 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- رب گوچه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- پیاز داغ عسلی 2 قاشق غذا خوری
- سیر داغ 1 قاشق کوچک
- روغن زیتون به مقدار لازم
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
طرز تهیه راتاتویی

1- بادمجان، کدو و گوجه فرنگی را حلقه حلقه می کنیم. سپس روی آنها نمک می پاشیم.
2- برای تهیه سس ابتدا پیاز داغ و سیر داغ را روی حرارت می گذاریم سپس به آن رب گوجه فرنگی و ادویه جات را اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون سرخ می کنیم؛ تا زمانی که رب سرخ شود.
3- بعد از اینکه مواد سس سرخ شد نصف لیوان به آن آب اضافه کنید و روی شعله کم بگذارید تا مواد قل بزند و به غلطت برسد.
4- ظرف مورد نظر را چرب کنید و سس را داخل آن بریزید. سبزیجات را روی آن بچینید و سپس به کمک فرچه روی آنها را به روغن آغشته کنید.
5- روی ظرف را با فویل پوشانده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. ظرف را به مدت 30 الی 45 دقیقه با دمای 180 درجه داخل فر میگذاریم.
6- فویل روی سبزیجات را بر می داریم و گریل فر را روشن می کنیم تا روی آن نیز برشته شود و اگر آبی در آن مانده خشک شود.

نکات پخت
- هر چه حلقه های سبزیجات باریک تر باشد مزه دلچسب تری دارد.
- سبزیجات را باید به هم دیگر بچسبانید تا بعد از پخت شکل خود را حفظ کنند.
- از روغن زیتون استفاده کنید تا غذای سالم تری را بتوانید تهیه کنید. (استفاده از روغن مایع مجاز است)
- اگر روی فویل را سوراخ نکنیم بعد از پخت غذا آبکی می شود.
- می توانید گوشت چرخ کرده را با دست به صورت حلقه های سبزیجات در آورید تا همراه غذا میل کنید.
- می توانید در سس آن فلفل دلمه نیز بریزید.
- اگر این غذا را به عنوان غذای رژیمی تهیه کرده اید می توانید از حلقه های هویج نیز استفاده کنید.