
در مقاله قبل برای شما طرز تهیه فسنجان مجلسی را تدارک دیده بودیم. در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی را آموزش دهیم تا آن را تهیه کنید و در کنار خانواده میل کنید.
یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب کشور خورش بامیه است؛ که در برخی شهر ها آن را ترش و برخی ملس سرو می کنند. شما می توانید با توجه به ذائقه خودتان مواد لازم را کم یا زیاد کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای طرز تهیه خورشت بامیه مجلسی
- بامیه: 200 گرم
- گوشت: 400 گرم
- پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
- لیمو عمانی: 2 عدد
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری سر پر
- چوب دارچین: 1 عدد
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: 3 عدد

طرز تهیه خورش بامیه مجلسی
مرحله اول:
ابتدا گوشت ها را خرد کنید، همراه پیاز، چوب دارچین و مقداری آب روی حرارت کم قرار دهید. تا گوشت تقریبا پخته شود.
مرحله دوم:
هنگامی که گوشت نیم پز شد به آن رب گوجه فرنگی و ادویه های لازم را اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه لیمو عمانی را با چاقو سوراخ سوراخ کنید و داخل خورش قرار دهید و نیم ساعتی اجازه دهید تا مواد با یکدیگر پخته شوند.
مرحله سوم:
اگر همه مواد پخته شده است بامیه ها را به خورشت اضافه کنید و در قابلمه را ببندید؛ صبر کنید تا خورش با حرارت کم جا بیفتد.
مرحله چهارم:
گوجه فرنگی ها را پوست بکنید، به قطعات کوچک تبدیل کنید و داخل خورش بریزید بعد از 15 دقیقه زیر آن را خاموش کنید.
نکات پخت بامیه مجلسی

- اضافه کردن زعفران به آن طعم غذا را کاملا عوض می کند.
- سعی کنید 45 دقیقه قبل از خاموش کردن گاز بامیه ها را به آن اضافه کنید تا له نشود.
- بهتراست هنگامی که گوشت کاملا پخته شد به آن بامیه ها را اضافه کنید.
- در برخی استان ها طرز تهیه خورشت بامیه با مقداری رب انار یا آبغوره همراه می شوند تا ترش تر شود.
- هنگام تمیز کردن بامیه مقداری از دم بامیه را نگه دارید، در غیر این صورت بامیه های شما باز می شود و ماده لیزی که داخل آن است به خورشت شما اضافه می شود و این اصلا مزه خوشایندی ندارد.
- بهتر است قبل از اضافه کردن بامیه ها مقداری آن را سرخ کنید تا از لیز شدن خورش جلوگیری کرده باشید.
- یکی دیگر از راه هایی که می توانید برای جلوگیری از لیز شدن بامیه ها انجام دهید خیس کردن آن ها قبل از مصرف در سرکه یا آبلیمو است.
- بعد از اضافه کردن بامیه ها به خورش زیاد آن را هم نزنید تا بامیه ها وا نروند.
- بامیه باید با حرارت کم پخته شود.
- این میزان مواد مناسب برای 4 نفر است.
ویژگی ها و خواص بامیه

- بامیه برای افرادی که قند بالایی دارند بسیار مفید است و قند آن ها را فورا کاهش می دهد.
- بامیه سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و در نتیجه به تناسب اندام خواهید رسید.
- مصرف بیش از حد بامیه سبب حالت تهوع می شود.
- منبع خوب ویتامین A است.
- منبع قوی کلسیم است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
- منبع فیبر است.