آشپزیتغذیه

طرز تهیه بریانی مرغ همراه با ترفندهای پخت در کمترین زمان!!

در مقالات قبل برای شما طرز تهیه کیک مرغ، مرغ شکم پر و مرغ مجلسی را برایتان تدارک دیده بودیم؛ در این مقاله قصد داریم طرز تهیه بریانی مرغ را به شما آموزش دهیم تا در روزهای تعطیل در کنار خانواده از این غذا تهیه کنید و لذت ببرید.

بریانی مرغ یکی از غذاهای بی نظیر ایرانی است که ریشه آن به اصفحان بر می گردد. برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مرغ بریانی

  1. پیاز خرد شده نگینی: 1 عدد
  2. ماست: 2 لیوان
  3. سینه مرغ خرد شده: 1 عدد
  4. آب: 1 لیوان
  5. فلفل چیلی سبز: 2 عدد
  6. گوجه فرنگی: 2 عدد
  7. برنج: دو پیمانه
  8. سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
  9. چوب دارچین: 1 عدد
  10. سیر له شده: 1 عدد
  11. ادویه (نمک، فلفل سیاه، جوزهندی، پودر چیلی، پودر زیره، زیره، فلفل قرمز، زنجبیل، بادیان، زعفران، زردچوبه، هل، کاری، بادیان، دارچین و …): به میزان لازم

طرز تهیه بریانی مرغ

بریانی مرغ

ابتدا پیازها را داخل تابه سرخ کنید؛ مقداری که طلایی شد زیره را به آن اضافه کنید. به آن زیره اضافه کنید و پس از سه دقیقه زیر آن را خاموش کنید و از تابه خارج کنید.

اکنون مرغ، زنجبیل و سیر را داخل تابه بریزید و به مدت 1 الی 2 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ مقداری عوض شود و ادویه ها به مرغ نفوذ کنند.

همه ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی شعله کم صبر کنید تا بپزد.

در این مرحله باید ماست، پیاز و گوجه فرنگی را با یکدیگر میکس کنید تا مایع نرمی به دست بیاید. سپس آن را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید تا 10 دقیقه پخته شود و روغن بیندازد. بعد از ده دقیقه که پخته شد می توانید فلفل چیلی سبز را به آن اضافه کنید. (شعله را خاموش کنید.)

برای تهیه برنج باید از یک ساعت و نیم الی دو ساعت قبل برنج را خیس کنید. قابلمه ای را پر از آب کنید سپس صبر کنید تا جوش بیاید. به آن نمک، سرکه، چوب دارچین و برنج را اضافه کنید. به مدت 7 الی 12 دقیقه صبر کنید تا برنج پخته شود.

بعد از اینکه برنج نرم شد آن را آبکش کنید و در مکان خنکی قرار دهید تا مقداری از دمای آن کاهش پیدا کند.

کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و یک لایه برنج بریزید، روی آن را با مواد مرغی تهیه شده پر کنید و سپس روی آن را دو مرتبه با برنج بپوشانید.

به مدت 30 دقیقه آن را روی شعله پایین دم کنید. حال غذای شما آماده است می توانید آن را سرو کنید نوش جان.

مرغ بریانی

نکات پخت

  • این غذا در دسته غذاهای ملل و هندی می باشد.
  • زمان پخت این غذا حدودا 3 ساعت است.
  • این میزان مواد اولیه مناسب برای 4 نفر است.
  • بهتراست این غذا را در وعده ناهار سرو کنید.
  • می توانید این غذا را در وعده افطار مصرف کنید. اما در خوردن آن زیاده روی نکنید.

امیدواریم از طرز تهیه مرغ بریانی لذت برده باشید شما می توانید برای آموزش طرز تهیه مرغ کنتاکی روی کلمات کلیک کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا