تغذیهکیک و شیرینی

طرز تهیه باسلوق بدون فر!

باسلوق یکی از پر طرفدار ترین شیرینی ها است که معمولاً همه ما به آن علاقه داریم، ما در این مقاله قصد داریم برای راحتی شما طرز تهیه آن را به صورت خانگی به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه باسلوق

  • نشاسته: دو لیوان
  • آب: دو لیوان
  • شکر: نصف لیوان
  • پودر هل و وانیل: یک قاشق چای خوری
  • گردو: به مقدار لازم
  • کره یا روغن مایع: یک قاشق غذا خوری
  • گلاب: یک چهارم لیوان
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا نشاسته، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید.

سپس مدام آن را هم زده تا ته نگیرد. بعد از چند دقیقه به مخلوط مواد خود هل و گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خامی نشاسته گرفته شود.

این کار را تا جایی ادامه دهید که که مواد شما حالت خمیری شکل به خود بگیرد و به آن روغن مایع یا کره خود را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پس از آن مواد خود را از روی حرارت برداشته و کناری بگذارید تا ولرم شود.

در نهایت برای هر دانه باسلوق اندازه یک گردو از مواد خود برداشته و درون پودر نارگیل بغلتانید.

اکنون می توانید برای تزئین و زیباتر شدن آن ها رو هر کدام نصف یک گردو رو قرار داده و کمی فشار دهید تا میکس شود.

در آخر باسلوق های خود را درون یک ظرف درب دار قرار دهید و به مدت دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا منسجم شود. نوش جان 🙂

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا