آشپزیتغذیه

طرز تهیه اشکنه بادمجان به همراه تصویر و مواد اولیه

این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد که هم سریع و هم با مواد اولیه در دسترس درست می شود. با بادمجان غذا های مختلفی می توان درست کرد مانند میرزا قاسمی و … که اگر بادمجان دوست داشته باشید، بی شک از این غذا استقبال می کنید. اشکنه در ایران در طعم ها و مزه های متفاوتی درست می شود. حال به بررسی مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا و بیان دستور پخت آن می پردازیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه اشکنه بادمجان

شما برای تهیه این غذای عالی و بی نظیر نیاز به مواد زیر دارید. پس از تهیه این مواد می توانید با استفاده از دستور پختی که در ادامه برای شما قرار داده ایم، این غذا را درست کنید. به این نکته دقت کنید که موادی که در زیر بیان کرده ایم برای 4 نفر بوده و زمان پخت آن 15 دقیقه می باشد.

  • تخم مرغ :2 عدد
  • سبزی شامل (پیازچه ،تره و جعفری) :1 فنجان
  • کدو :1 عدد
  • بادمجان :1 عدد
  • لپه :  2 قاشق س
  • برنج خشک:3 قاشق س
  • پیاز نگینی خرد شده :2 عدد
  • سیرکوبیده شده :3 حبه
  • نمک:به میزان لازم

دستور پخت

  • لپه را در آب خیس کرده بگذارید در آب بماند.
  • برنج و لپه را به صورت جداگانه بپزید.
  • بادمجان و کدو را خرد کنید به گونه ای که اندازه حبه های قند باشد.
  • بادمجان و کدو را به همراه سیر و پیاز سرخ کنید.
  • موادی را که در بالا پخته و یا سرخ کرده ایم را با هم مخلوط می کنیم.
  • سبزی خرد شده و تخم مرغ ها را نیز به مخلوط اضافه می کنیم.
  • هنگامی که زرده های تخم مرغ کمی بست به حالت عسلی درآمد آن را در ظرفی بکشید و میل کنید.

توجه: این غذا برای پیش غذا، ناهار و شام مناسب است.

امیدواریم این دستور پخت برای شما مفید بوده باشد و نهایت استفاده را از آن برده باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا