آشپزیتغذیه

طرز تهیه آش کشک همراه با ترفندهایی برای جا افتادن

یکی از آسان ترین و خوشمزه ترین آش های دنیا آش کشک است. این غذا مناسب برای افرادی که گیاه خوار هستند بسیار مناسب است زیرا کالری کمی دارد و غذای رژیمی عنوان می شود.

مواد لازم برای آش کشک

برنج1/2 لیوان
نخود1/4 لیوان
لوبیا چیتی1/4 لیوان
لوبیا قرمز1/4 لیوان
عدس1/4 لیوان
بلغور گندم1/2 لیوان
سیب زمینی ریز250 گرم
سبزی آش خرد شده1.5 کیلو
هویج250 گرم
کلم سفید500 گرم
کشک پاستوریزه500 گرم
پیاز داغ4-5 قاشق غذاخوری
نعنا داغ4-5 قاشق غذاخوری
روغن مایع2-3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبهمقدار لازم

حبوبات را از 5 ساعت قبل در آب ولرم خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. دو الی سه بار آب آن را عوض کنید. برای تهیه آش کشک بعد از اینکه حبوبات را با آب تمیز شستید آن ها را درون قابلمه بریزید و همراه با کمی نمک بپزید.

طرز تهیه آش کشک

برنج و بلغور را با یکدیگر مخلوط کنید و آن را در قابلمه ای دیگر بریزید و اجازه دهید تا نیم پز شود؛ سپس به آن سیب زمینی های خرد شده، کلم و هویج را اضافه کنید.

هنگامی که برنج لعاب دار شد به آن سبزی را اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید. در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. در روغن داغ مقداری زردچوبه بریزید و آن را با حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. به آن دیگر ادویه ها و نصف سیر داغ و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس حبوبات پخته شده، سیر داغ و پیاز داغ سرخ شده را به قابلمه آش اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. حرارت قابلمه را کم کنید و به مدت 1 ساعت و نیم اجازه دهید تا جا بیفتد.

در مرحله آخر نصف میزان کشک را اضافه کنید و پس از چند جوش زیر قابلمه را خاموش کنید. آش کشک شما آماده است حال می توانید روی آن را با سیر و پیاز داغ باقی مانده و کشک تزیین کنید.

آن را در ظرف مناسبی بریزید و سرو کنید. امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید، شما می توانید برای مطالعه دیگر مقالات آش رشته،‌ آش ترخینه و‌ آش دوغ ما بر روی لینک های آن کلیک کنید.

آش کشک

نکات و ترفند های سرآشپز

  1. بهتر است از برنج نیمه استفاده کنید تا لعاب بیشتری بیندازد.
  2. این آش خوشمزه را می توانید در ماه رمضان به عنوان وعده افطار میل کنید.
  3. مواد اولیه ذکر شده مناسب برای 5 نفر است.
  4. زمان تهیه این غذای خوشمزه 2 ساعت است.
  5. این غذا ریشه آذربایجانی دارد.
  6. شما می توانید در هر وعده غذایی که مایل باشید این غذا را سرو کنید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا