آشپزیتغذیه

طرز تهیه آش رشته همراه با نکات پخت برای مجلس!!!

در مقاله قبل برای شما طرز تهیه سوپ شیر مجلسی را تدارک دیده بودیم؛ در این مقاله قصد داریم تا برای شما طرز تهیه آش رشته را آموزش بدهیم با ما همراه باشید و این غذای خوشمزه را از دست ندهید!!😋😉

یکی از معروف ترین آش های ایرانی آش رشته است که آن را معمولا با کشک و یا ماست میل می کنند. با توجه به سنت ها و رسم های خانوادگی از این غذا گاها به عنوان پیش غذا و یا غذای کامل استفاده می کنند.

مواد لازم برای تهیه آش رشته

لوبیا چیتینصف لیوان
نخودنصف لیوان
عدسنصف لیوان
لوبیا سفیدنصف لیوان
آرد گندم1 قاشق غذاخوری
رشته آش300 گرم
پیاز داغ4 قاشق غذاخوری
سیر داغ2 قاشق غذاخوری
نعنا داغمقدار لازم (2 قاشق کفایت می کند)
کشکمیزان لازم (با توجه به ذائقه)
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج)1 کیلو

حبوبات نفاخ است؛ همه حبوبات را درون قابلمه یا کاسه ای بریزید و از شب قبل آن ها را خیس کنید. (دو سه بار آب آن را عوض کنید) اگر سیر داغ و پیاز داغ ندارید بهتر است آن ها را آماده کنید. (سیر و پیاز ها را جدا جدا خرد و سرخ کنید و در روغن آن مقداری زردچوبه نیز بریزید.

 آش رشته

قابلمه ای گود را روی حرارت مستقیم قرار دهید و حبوبات را داخل آن بریزید؛ پس از اینکه حبوبات پخته شدند (2-3 ساعت بعد) سبزی خرد شده را همراه با نصف پیاز داغ و سیر داغ به آن اضافه کنید.

آرد را با مقداری آب مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید. پس از آنکه تمام مواد پخته شدند می توانید رشته آش را اضافه کنید؛ چند دقیقه ای هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند.

آش شما آماده است به مدت نیم ساعت زیر آن را خاموش کنید تا جا بیفتد سپس دوباره گرم کنید و آن را داخل سوپ خوری سرو کنید.

برای دیزاین آن می توانید از کشک یا ماست، سیر داغ و پیاز داغ، مقداری زعفران دم کرده و لوبیا و نخود پخته شده استفاده کنید.

طرز تهیه نعنا داغ

ابتدا تابه را روی گاز قرار دهید و داخل آن روغن زیادی بریزید روغن که داغ شد به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید. پس از 15 ثانیه نعنا را داخل روغن بریزید و فورا زیر آن را خاموش کنید تا نعنا نسوزد.

طرز تهیه آش رشته

نکات پخت

  1. اگر قابلمه شما کوچک باشد رشته ها به هم می چسبند و خمیر می شوند.
  2. پیاز داغ سبب جا افتادگی بیشتر آش شما می شود.
  3. بهتراست نمک آن را پس از اضافه کردن رشته اندازه کنید تا آش شور نشود.
  4. برای تهیه سبزی آش حتما آن را ریز ریز کنید، ریز تر بودن سبزی آش سبب مزه بهتر آش شما می شود.
  5. هنگام اضافه کردن کشک حتما دقت کنید که حرارت کشک و آش یکسان باشد، در غیر این صورت کشک بریده می شود.
  6. بهتر است در طرز تهیه آش رشته حتما سهم اسفناج را در مقدار سبزی ها دو برابر کنید.
  7. اگر در آش از آب قلم استفاده کردید از مقدار کمتری روغن و کره استفاده کنید.
  8. فقط تا زمانی که لوبیا و نخود می پزد در قابلمه را بسته نگه دارید بعد از آن حتما درب آن را باز بگذارید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا