آشپزیتغذیه

طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی

اصطلاح اسپاگتی ریشه ایتالیایی دارد در مقاله قبل آموزش تیرامیسو ایتالیایی را داشتیم؛ اگر از علاقه مندان به غذاهای ایتالیایی هستید با ما همراه باشید تا طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی را بدانید.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی ایتالیایی

  • 900 گرم سوسیس داغ ایتالیایی
  • 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
  • 3 تا 4 حبه سیر له شده
  • 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 400 گرم سس گوجه فرنگی
  • 2 فنجان آب
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز ساییده شده
  • 3 قاشق چای خوری ریحان
  • پنیر پارمزان به مقدار لازم
  • 450 گرم اسپاگتی
  • 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • شکر قهوه ای 1 و 1/2 قاشق چای خوری
طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی

برای طرزتهیه اسپاگتی ابتدا باید سوسیس ایتالیایی را در یک قابلمه سرخ کنید و دائم هم بزنید. پیاز را به سوسیس اضافه کنید و هرزگاهی مواد را هم بزنید تا پیازها کاملا نرم و قهوه ای شوند.

سیر، سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و آب را به مواد اضافه کنید. ریحان، جعفری، نمک، پودرفلفل، فلفل قرمز و شکر قهوه ای را به مواد اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا به نقطه جوش برسد. سپس با شعله کم به مدت 1 ساعت بپزید. هرچه زمان پخت تان بیشتر باشد سس تان غلظت بیشتری پیدا می کند.

اسپاگتی را طبق دستوری که روی بسته بندی نوشته بپزید و آبکشی کنید. سپس داخل ظرف بریزید و روی آن سس بریزید و با پنیر پارمزان تزیین کنید.

طرزتهیه اسپاگتی ایتالیایی

نکته

  1. پاستا نباید پخته شود بلکه مقدار کمی نرم شود کافی است.
  2. پاستا را معمولا با حرارت بالا چند دقیقه می پزند.
  3. هر پاستا سس مخصوص خود با غلظت مناسب خود را دارد.
  4. ادویه سس را قبل از اضافه کردن به پاستا چک کنید.
  5. مقداری آویشن نیز می توانید به آن اضافه کنید.
  6. ادویه ایتالیایی شامل (ریحان، جعفری، پونه، پیاز، آویشن، رزماری، فلفل سیاه و قرمز)
  7. شما نیز می توانید به جای سوسیس از گوشت قلقلی استفاده کنید.
  8. می توانید از قارچ نیز در تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید.
  9. شما نیز می توانید این غذای خوشمره را در کمترین زمان تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا