تغذیهکیک و شیرینی

شیرینی خوشمزه خانگی بدون فر

اکثر خانم ها دوست دارند شیرینی های عید را خودشان تهیه کنند؛ اما فوت و فن های آن را نمی دانند با ما همراه باشید تا به شما نکات و دستور تهیه شیرینی های خانگی بدون فر را آموزش دهیم.

چیز کیک فوری

  • بیسکوییت ساده: 200 گرم
  • کره: 100 گرم
  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • خامه: 200 گرم
  • وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • ژله آناناس: 1 بسته
  • ژله توت فرنگی: 1 بسته
  • شکر: نصف لیوان
  • یخ: 4 تکه کوچک

نکات لازم:

  1. برای اضافه کردن ژله به پنیر صبر کنید تا ژله خنک شود در غیر این صورت پنیر حالت یک دستی به خود نمی گیرد.
  2. هنگامی که داخل یخچال می گذارید روی آن را بپوشانید تا بوی یخچال را نگیرد.

طرز تهیه

بیسکویت های خرد شده را به کره ذوب شده اضافه کنید. (حالت خمیری پیدا کند.) ظرفی که مد نظر دارید را سلفون بکشید سپس مخلوط بیسکوییت و کره را روی آن پهن کنید (می توانید با کف لیوان آن را صاف کنید) و داخل فریزر بگذارید.

پنیر خامه ای، شکر و وانیل و بعد از آن خامه را اضافه کنید. در ظرفی دیگر ژله آناناس را با نصف لیوان آب جوش باز کرده، چهار تکه یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شود سپس ژله را به مخلوط پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک دست شود.

مخلوط پنیر را به بیسکویت ها اضافه کنید روی آن را صاف کنید داخل یخچال بگذارید تا سفت شود سپس ژله توت فرنگی را هم مثل ژله آناناس که در بالا ذکر شد درست کنید و بعد از گذشت چند ساعت که چیز کیک سفت شد ژله توت فرنگی را روی آن بریزید. دوباره آن را داخل یخچال بگذارید تا ببندد. می توانید سلفون را از ظرف جدا کرده و چیز کیک تان را در ظرف پذیرایی بچینید.

شیرینی خانگی بدون فر

شیرینی شکلاتی آلمانی

  • بیسکویت پتی بور: 100 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • گردو خرد شده: یک دوم پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه

ابتدا کره و کاکائو را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره آب شود سپس تخم مرغ و شکر را اضافه می کنیم و سریع مخلوط می کنیم در حدی که شکر حل شود.

مواد را از روی حرارت بردارید و بیسکویت های خرد شده و گردو را به آن اضافه می کنیم.

این ترکیب را داخل پلاستیک فریزر می ریزیم و فشرده می کنیم تا فرم بگیرد. به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذاریم.

نکات لازم:

  1. پس از اضافه کردن تخم مرغ سریع هم بزنید تا شکر فورا حل شود و شعله را خاموش کنید در غیر این صورت تخم مرغ می بندد و شیرینی شما خراب می شود. این شیرینی خانگی بدون فر است و به راحتی می توانید با آن از مهمان های خود پذیرایی کنید.
شیرینی خانگی بدون فر

شیرینی اسکار

  • کره: 100 گرم
  • پودر قند: 150 گرم
  • هل ساییده: نصف قاشق مربا خوری
  • وانیل: نصف قاشق مربا خوری
  • آرد: 150 گرم
  • زرده و سفید جدا شده تخم مرغ: 1 عدد
  • گردو ریز شده: میزان لازم

طرز تهیه

شیرینی خانگی بدون فر

کره و پودر قند را به مدت پنج دقیقه با همزن بزنید. سپس زرده، هل، وانیل را مخلوط کنید و حالا آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.

شیرینی خانگی بدون فر

از خمیر حاصل اندازه یک فندوق برداشته و آن را گرد می کنیم. دانه دانه آنها را داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم. آنها را با چنگال برداشته و به پودر گردو، بادام و مغز تخمه آغشته کنید.

شیرینی خانگی بدون فر

حدود 35 دقیقه آنها را در سینی وسط فر قرار داده و درجه آن را روی 165 درجه تنظیم کنید. آنها را از فر خارج کرده و بعد از اینکه اندکی خنک شد روی آن مقداری پودر قند بپاشید.

نکات لازم:

  1. اگر شیرینی ها سرد باشند پودر قند به آن نمی چسبد و اگر داغ باشند پودر قند آب می شود.
  2. لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  3. آنها را داخل ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.
شیرینی خانگی بدون فر

ترافل شکلاتی آمریکایی

  • شکلات سیاه: 170 گرم
  • آب پرتقال: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 40 گرم
  • شکر رنگی: میزان لازم
  • بادام آسیاب کرده: 50 گرم

شکلات و آب پرتقال را در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید. سپس پودر شکر و بادام را به شکلات ها بیافزایید. آن را درون ظرف در بسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید.

حال آن را به اندازه های کوچک برداشته و به آن فرم بدهید و داخل شکلات رنگی یا شکر بغلتانید. سپس آنها را داخل ظرف بچینید و از آن در مهمانی های خود استفاده کنید.

شیرینی خانگی بدون فر

در مقاله زیر بهترین خوراکی های دنیا لینک شده است که با کلیک کردن روی آن می توانید آن را مطالعه نمایید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا