
در مقاله قبل برای شما طرز تهیه شیر برنج را آموزش دادیم در این مقاله قصد داریم شله زرد مجلسی را برایتان آموزش دهیم با ما همراه باشید.
خب خب بدون مقدمه بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه ..😉😀
مواد لازم | میزان لازم |
برنج از قبل خیس شده | 2 پیمانه |
کره گیاهی | 50 گرم |
شکر | 4 پیمانه |
زعفران | 1 مثقال |
گلاب | 1 پیمانه |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
خلال پسته و بادام | مقدار لازم |
طرز تهیه شله زرد خوشمزه
1. ابتدا برنج را بشورید و به مدت 12 الی 24 ساعت قبل از اینکه بخواهید شله زرد درست کنید آن را به همراه 12 الی 13 لیوان آب خیس کنید.
2. برنج ها را در قابلمه ای بزرگ ریخته و حرارت قابلمه را زیاد کنید تا جوش بیاید. در این قسمت به هیچ عنوان برنج را هم نزنید تا برنج شکفته شود.
3. اگر در این مرحله به شله زرد تان آب اضافه کنید باعث می شود تا پس از سرد شدن موقع خوردن به اصطلاح شله زرد آب می اندازد.

4. پس از آنکه برنج کاملا شکفته شد و به اصطلاح وا رفت به آن شکر را اضافه کنید و هم بزنید. شما باید به مدت 10 دقیقه مدام هم بزنید تا شکر حل شود و ته نگیرد.
5. زعفران را سابیده و دم کنید تا رنگ آن خارج شود و خلال بادام ها را در گلاب خیس کنید تا عطر آن چند برابر شود.
6. حال زعفران دم کشیده به همراه خلال بادام و گلاب به شله زرد اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه اجازه دهید تا مواد با یکدیگر پخته شوند.
7. حال باید به شله زرد روغن را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه مواد با کره پخته شوند؛ سپس زیر شعله را خاموش می کنیم و آن را در ظرف مناسب می ریزیم.
8. روی ان را با انواع خلال ها، گل محمدی و دارچین تزیین کنید.
نکات لازم
- حتما از حداقل 12 ساعت قبل برنج تان را خیس کنید تا سریع تر نرم و شکفته شود.
- شله زرد در دسته بندی دسر ها قرار می گیرد.
- این میزان مواد مناسب برای 8 نفر می باشد.
- از این دسر می توانید در سفره های افطار و عصرانه بچه ها استفاده کنید.
- زمان پخت آن کمتر از 2 ساعت است البته بستگی به میزان مواد تان دارد.
- اگر از برنج نیمه استفاده می کنید دو الی 3 ساعت برای خیس کردن آن کافی است.
- به ازای هر یک پیمانه برنج به 2 لیوان شکر و 6 لیوان آب نیاز دارید.
امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید، شما می توانید در چنل تلگرامی ما عضو شوید تا از آموزش های غذایی ما جا نمونین. 😉😊😋😍