
سیب زمینی سرخ کرده مانند پیتزا و لازانیای خانگی بیشترین طرفدار را دارد، طبق آمار 85% از مردم از آن استفاده می کنند. بیشتر مردم ایران برای پذیرایی در مهمانی های فامیلی، تولد، صبحانه سیب زمینی مصرف می کنند. اگر کودک شما در وعده های غذایی بی اشتها است از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.
در این مقاله چهار روش سرخ کردن سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم تا شما نیز بتوانید سیب زمینی رستورانی را برای خانواده خود تهیه کنید.
- مواد لازم
- سیب زمینی دو عدد متوسط
- روغن برای سرخ کردن
- نمک فلفل و ادویه های دلخواه
- سس قرمز و سفید برای سرو
روش اول: سیب زمینی سرخ شده فریزری

سیب زمینی ها را پوست بکنید آنها را خرد کنید در آب و نمک بخیسانید. به مدت سه ساعت در فریزر نگه داری کنید. سپس آن را سرخ کنید و ادویه های لازم را به آن اضافه کنید شما می توانید سیب زمینی های سرخ شده را با انواع سس ها میل کنید.
عمدتا سیب زمینی سرخ شده هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو می شود، به این روش تهیه می شوند که بسیار ترد و خوشمزه می باشند.
روش دوم: سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی ها را پوست کنده خرد کنید سپس آنها را در آب جوش بریزید و حدود 5 دقیقه بپزید. سیب زمینی ها را آبکش کنید و آب یخ روی آن بریزید تا خنک شوند. سپس به آن ادویه اضافه کنید و داخل روغن داغ شده، سرخ کنید.
این روش نیز باعث می شود تا سیب زمنی سرخ شده های شما، بسیار پفکی و نرم شوند و طعم خوشمزه ای به خود بگیرند که با سیب زمینی های رستورانی نیز قابل مقایسه باشند.
نکته: از ریختن سیب زمینی های آغشته به آب در روغن داغ جدا خودداری نمایید. اگر آب آن خشک نشد می توانید با دستمال خیسی آن را بگیرید.
روش سوم: سیب زمینی سرخ کرده پفکی

- ابتدا فر را با 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود، مقداری آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- سیب زمینی ها را پوست کنده و برش بزنید آن را داخل آب جوش بریزید و بگذارید 7 دقیقه بماند سپس آبکش کنید.
- کف سینی فر یا ظرفی که می خواهید داخل فر بگذارید را کاغذ روغنی پهن کنید سپس سیب زمینی ها را با فاصله چیده و ادویه های دلخواه را روی آن بریزید. (نمک، فلفل، پاپریکا، فلفل سیاه، روغن زیتون، آویشن، پودرسیر، رزماری و جعفری)
- سیب زمینی ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید و هرزگاهی آن را بچرخانید تا برشته شود سپس سینی را از فر خارج کرده داخل ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ میل کنید.
روش چهارم: سیب زمینی سرخ شده با پودر سوخاری

- مواد لازم:
- سیب زمینی پخته شده 300 گرم
- پنیر چدار100 گرم
- آرد ذرت 50گرم
- پودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری
- ابتدا سیب زمینی را بپزید و با رنده ریز کنید، در کاسه ای تمام مواد اولیه را مخلوط کنید.
- یک تکه کوچک از خمیر را برداشته و به شکل دلخواه فرم دهید. این کار را با همه خمیر انجام دهید سپس آنها را داخل سینی بچینید و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید.
- یک ماهیتابه گود بردارید و آن را گرم کنید بعد از گرم شدن تابه داخل آن روغن بریزید و بگذارید حسابی داغ شود، سپس سیبب زمینی ها را داخل آن بریزید و سرخ کنید.
- بعد از سرخ شدن آنها را داخل ظرف سرو کنید و با سس باربیکیو و دیب پنیری و نان سیر میل کنید.

نکاتی برای طلایی شدن سیب زمینی
- برای خرد کرن سیب زمینی ها بهتر است آن ها را با قطر 2 – 3 سانت خرد کنید تا هنگام سرخ شدن له نشود.
- برای طلایی شدن آن می توانید در حین آب پز کردن مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید.
- سیب زمینی را اگر با آب و نمک جوشاندید می توانید مقداری از آن را در فریزر نگه داری کنید.
- برای ترد شدن سیب زمینی همین که مقداری نرم شود کافیست، لازم نیست کامل پخته شود.
- خیساندن سیب زمینی قبل از سرخ کردن باعث می شود تا مواد زائد آن از بین برود.