آشپزیتغذیه

طرز تهیه سمبوسه و نکات مربوط به پیچیدن آن!

سمبوسه نوعی میان وعده رایج در کشورهایی مانند هند، پاکستان، نپال و بنگلادش است.

عموماً از یک لایه خمیری مثلثی سرخ شده حاوی یک مواد غذایی گیاه خوشمزه تهیه شده با سیب زمینی، پیاز، گشنیز و نخود سبز است.

برخی در آن ها از گوشت نیز استفاده می کنند.

در ادامه از مرحله 1 شروع کنید تا یاد بگیرید که آن را درست کنید و سمبوسه ها را برای سرخ کردن ببندید.

مواد تشکیل دهنده برای درست کردن خمیر

  • 2 فنجان آرد
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق چای خوری روغن گیاهی
  • 1 فنجان آب
  • خمیر مایه 1 قاشق چای خوری

مواد تشکیل دهنده میانی سمبوسه

  • 1 فنجان سیب زمینی آب پز، خرد شده مکعبی
  • 1/2 فنجان نخود سبز پخته شده
  • 1/2 فنجان پیاز تفت داده شده
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه خرد شده
  • 2 قاشق چای خوری سیر خرد شده
  • 2 فلفل قرمز چیلی چرخ کرده
  • 1 قاشق چای خوری گشنیز و زیره
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • نمک برای طعم دادن

زمان مورد نیاز: 4 دقیقه.

طرز تهیه خمیر سمبوسه

  1. آرد و نمک را در یک کاسه بریزید.

    در صورت تمایل می توانید کمی بیشتر یا کمتر نمک اضافه کنید، مقدار آن را با توجه به ذائقه خود در نظر بگیرید.سمبوسه

  2. خمیر مایه را اضافه کنید.

    ابتدا خمیر مایه را درون مقداری آب داغ ریخته و اجازه دهید تا به خوبی حل شود، سپس آن را به مخلوط آرد و نمک خود اضافه کنید و کمی روغن نیز به آن اضافه کنید و تا هنگامی که خمیر به حالت لاستیکی شکل دراید آن را ورز دهید.سمبوسه

  3. بگذارید خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کند.

    در نهایت اجازه دهید تا هنگام پر کردن خمیر کمی استراحت کند. این کار به خمیر کمک می کند تا بافت بهتری به دست آورد.سمبوسه

طرز تهیه مواد میانی

1. ابتدا اجازه دهید تا روغن درون یک قابلمه بزرگ روی حررات به آرامی داغ شود.

آن را روی حرارت ​​متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید تا گرم شود.

2. ابتدا گشنیز و زیره را کمی در روغن تفت دهید تا از خامی در آید و مقداری سرخ شود.

بدین ترتیب عطر آن ها بیشتر می شود.

3. سپس پیاز و زنجبیل را اضافه کنید.

آن ها را با سبزی ها حدود 5 دقیقه تفت دهید تا طعم بگیرند.

4. سیر، فلفل، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.

ادویه ها را مرتب کنید و به مدت یک دقیقه آن ها را درون مواد مخلوط کنید.

5. سپس سیب زمینی و نخود فرنگی را اضافه کنید.

سمبوسه

مخلوط مواد را به آرامی هم بزنید و اجازه دهید تا بپزد، این کار باید حدود 3 دقیقه طول بکشد. خوب مخلوط کرده و به آرامی هم بزنید.

6. پس از آماده شدن مواد، اجازه دهید تا آن ها خنک شوند.

سمبوسه

مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا برای مرحله بعدی خنک شود.

پیچیدن سمبوسه

1. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.

سمبوسه

می توانید از یک فنجان برای اندازه گیری استفاده کنید، اما راه ساده تر برای این کار استفاده از اندازه گیری چشمی است.

2. هر یک از قسمت ها را صاف کنید.

خمیر ها را به کمک یک وردنه به صورت دایره ای، نازک و مسطح صاف کنید.

3. هر خمیر را به دو نیم تقسیم کنید.

سمبوسه

می توانید از چاقو برای برش هر یک از آن ها استفاده کنید.

4. سمبوسه ها را جمع کرده و ببندید.

سمبوسه

2 قاشق چای خوری پر از مواد را درون مرکز یک تکه خمیر قرار دهید، سپس لبه های آن را با هم جمع کنید تا شکل مخروطی شکل بگیرد. لبه ها را با دقت و با استفاده از انگشت بهم بچسبانید.

  • از انگشتان دست خود برای فشار دادن لبه های هر سمبوسه استفاده کنید.
  • برای زیباتر شدن لبه های آن می توانید از چنگالی برای فشار دادن لبه ها به یکدیگر استفاده کنید.

5. با بقیه قسمت های باقی مانده خمیر مجدداً همین فرآیند را تکرار کنید.

سمبوسه

پس از اتمام پر کردن هر یک از خمیر ها و قرار دادن مواد میانی داخل آن ها، آن را درون یک بشقاب قرار دهید و کنار بگذارید.

6. اکنون روغن را روی حرارت گرم کنید.

سمبوسه

مقداری روغن را درون یک قابلمه بزرگ بریزید، میزان روغن باید به اندازه ای باشد تا سمبوسه ها به راحتی در آن غلتانده شود.

روغن را تا زمانی که به 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) برسد گرم کنید.

برای اطمینان از داغ شدن روغن به میزان کافی گوشه ای از سمبوسه را درون روغن قرار دهید و در صورتی که شروع به سرخ شدن کرد می توانید این مرحله را نیز آغاز کنید.

7. اکنون سمبوسه ها را سرخ کنید.

سمبوسه

3 تا 4 سمبوسه را در قابلمه قرار دهید تا سرخ شود.

آن ها را به مدت 10 دقیقه عمیق سرخ کنید تا هر دو طرف به رنگ طلایی سرخ شوند. کاملاً دقت کنید تا به آرامی آن ها را جابه جا کنید تا از یکدیگر باز نشوند.

  • بعد از تمام شدن سرخ کردن سمبوسه ها، با استفاده از یک قاشق سمبوسه های آماده را درون یک ظرف توری مانند قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • مواظب باشید بیش از اندازه آن ها را سرخ نکنید، زیرا خمیر آن سفت می شود.

8. اکنون سمبوسه های شما آماده ی سرو است.

سمبوسه

سمبوسه های ترد و لذیذ شما آماده برای میل کردن است، پیشنهاد می کنیم آن ها را به همراه سس قرمز تند میل کنید، نوش جان.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا