
در مقاله قبل برای شما طرز تهیه لازانیای خانگی (با دستور پخت ایتالیایی) و اسپاگتی ایتالیایی را آموزش دادیم؛ در این مقاله قصد داریم تا برای شما سالاد سزار همراه با نان و سس مخصوص را آموزش دهیم با ما همراه باشید.
سالاد سزار از سالاد های معروف و پرطرفدار ایتالیا است که طعم عالی و خاصی دارد. این سالاد را می توانید به عنوان وعده غذایی کم کالری میل کنید و لذت ببرید
برای تهیه سالاد سزار ابتدا باید سس آن را تهیه کنید زیرا به مدت 1 ساعت باید در یخچال استراحت کند.
مواد لازم برای سس سالاد سزار
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر پارمزان | 3 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | دو حبه |
نمک، فلفل سیاه | میزان لازم |
تخم مرغ ها را به مدت 3 دقیقه آب پز کنید (نباید تخم مرغ ها کامل پخته شوند فقط در حدی که گرم شود)

کاسه ای مناسب با میزان مواد انتخاب کنید و در آن تخم مرغ، سس مایونز، پنیر پارمزان، سیر له شده، روغن زیتون و مقدار کمی نمک بریزید و به مدت 4 دقیقه متوالی مخلوط کنید می توانید از میکسر نیز استفاده کنید.
هنگامی که مواد سس روشن شد سرکه و ادویه جات را به آن اضافه کنید و 2 .3 دقیقه دیگر مخلوط کنید تا شکل مایونز به خود بگیرد.
حال سس را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
مواد لازم برای طرز تهیه سالاد سزار
کاهو | یک بوته |
سینه مرغ | 1 عدد |
نان تست یا باگت | مقدار لازم |
روغن زیتون | 1/4 فنجان |
لیموترش | 1 عدد |
گوجه گیلاسی یا گوجه خرد شده | میزان لازم |
برای تهیه سالاد سزار ابتدا نان های باگت یا تست را مربعی خرد کنید و روی آن را با سیر له شده و روغن زیتون بپوشانید. آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت 5 الی 10 دقیقه صبر کنید تا سوخاری شوند.
سینه مرغ را ریز می کنیم و روی آن ها را مانند نان با روغن زیتون و سیر له شده می پوشانیم. ( چند دقیقه ای اجازه دهید تا مزه مرغ عوض شود)
مرغ ها را درون ماهیتابه و با حرارت بالا سرخ کنید تا پس از سرخ شدن سفت نشود.

حال کاهو را خرد کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید؛ نان ها و مرغ های سرخ شده را به آن اضافه کنید و روی آن آبلیمو، نمک و مقداری فلفل بریزید و در آخر با سس و گوجه تزیین کنید.
نکات پخت سرآشپز ایتالیایی
- برای تهیه سس سالاد می توانید به جای استفاده از سرکه آبلیمو بریزید.
- سیر له شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را روی نان و مرغ بریزید.
- این سالاد را می توانید با سس هزار جزیره نیز میل کنید.
- داخل سس می توانید مقداری سس خردل نیز بریزید تا مزه تند تر و بهتری به شما بدهد. (بستگی به ذائقه افراد دارد و دل خواه است)
- کاهو را متوسط خرد کنید نه بزرگ و نه خیلی ریز
- روی نان ها سس نزنید مگر هنگام خوردن زیرا نان ها نرم و چسبنده می شوند.
- این میزان مواد اولیه مناسب برای 4 نفر می باشد.
- زمان تهیه آن نیم ساعت می باشد.
- می توانید نان ها را داخل مایکروویو و ماهیتابه سرخ کنید حتما نیاز به فر نیست.