آشپزیتغذیه

طرز تهیه سالاد سزار به همراه سس و نان مخصوص

در مقاله قبل برای شما طرز تهیه لازانیای خانگی (با دستور پخت ایتالیایی) و اسپاگتی ایتالیایی را آموزش دادیم؛ در این مقاله قصد داریم تا برای شما سالاد سزار همراه با نان و سس مخصوص را آموزش دهیم با ما همراه باشید.

سالاد سزار از سالاد های معروف و پرطرفدار ایتالیا است که طعم عالی و خاصی دارد. این سالاد را می توانید به عنوان وعده غذایی کم کالری میل کنید و لذت ببرید

برای تهیه سالاد سزار ابتدا باید سس آن را تهیه کنید زیرا به مدت 1 ساعت باید در یخچال استراحت کند.

مواد لازم برای سس سالاد سزار

تخم مرغ2 عدد
پنیر پارمزان3 قاشق غذاخوری
سس مایونز2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک2 قاشق غذاخوری
سیردو حبه
نمک، فلفل سیاهمیزان لازم

تخم مرغ ها را به مدت 3 دقیقه آب پز کنید (نباید تخم مرغ ها کامل پخته شوند فقط در حدی که گرم شود)

طرز تهیه سالاد سزار

کاسه ای مناسب با میزان مواد انتخاب کنید و در آن تخم مرغ، سس مایونز،‌ پنیر پارمزان، سیر له شده، روغن زیتون و مقدار کمی نمک بریزید و به مدت 4 دقیقه متوالی مخلوط کنید می توانید از میکسر نیز استفاده کنید.

هنگامی که مواد سس روشن شد سرکه و ادویه جات را به آن اضافه کنید و 2 .3 دقیقه دیگر مخلوط کنید تا شکل مایونز به خود بگیرد.

حال سس را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد سزار

کاهویک بوته
سینه مرغ1 عدد
نان تست یا باگتمقدار لازم
روغن زیتون1/4 فنجان
لیموترش1 عدد
گوجه گیلاسی یا گوجه خرد شدهمیزان لازم

برای تهیه سالاد سزار ابتدا نان های باگت یا تست را مربعی خرد کنید و روی آن را با سیر له شده و روغن زیتون بپوشانید. آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت 5 الی 10 دقیقه صبر کنید تا سوخاری شوند.

سینه مرغ را ریز می کنیم و روی آن ها را مانند نان با روغن زیتون و سیر له شده می پوشانیم. ( چند دقیقه ای اجازه دهید تا مزه مرغ عوض شود)

مرغ ها را درون ماهیتابه و با حرارت بالا سرخ کنید تا پس از سرخ شدن سفت نشود.

سالاد سزار مخصوص

حال کاهو را خرد کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید؛ نان ها و مرغ های سرخ شده را به آن اضافه کنید و روی آن آبلیمو، نمک و مقداری فلفل بریزید و در آخر با سس و گوجه تزیین کنید.

نکات پخت سرآشپز ایتالیایی

  1. برای تهیه سس سالاد می توانید به جای استفاده از سرکه آبلیمو بریزید.
  2. سیر له شده و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را روی نان و مرغ بریزید.
  3. این سالاد را می توانید با سس هزار جزیره نیز میل کنید.
  4. داخل سس می توانید مقداری سس خردل نیز بریزید تا مزه تند تر و بهتری به شما بدهد. (بستگی به ذائقه افراد دارد و دل خواه است)
  5. کاهو را متوسط خرد کنید نه بزرگ و نه خیلی ریز
  6. روی نان ها سس نزنید مگر هنگام خوردن زیرا نان ها نرم و چسبنده می شوند.
  7. این میزان مواد اولیه مناسب برای 4 نفر می باشد.
  8. زمان تهیه آن نیم ساعت می باشد.
  9. می توانید نان ها را داخل مایکروویو و ماهیتابه سرخ کنید حتما نیاز به فر نیست.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا