آشپزیتغذیه

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

یکی از مواد غذایی سرشار از پروتئین می شود به گوشت اشاره کرد. در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه رولت گوشت را آموزش دهیم تا بتوانید با مصرف این غذا سیستم ایمنی بدنتان را بالا ببرید.

مواد لازم

  1. گوشت چرخ کرده کم چرب: 600 گرم
  2. فیله مرغ: 2 عدد
  3. جعفری و شوید: 200 گرم
  4. پنیرموزارلا رنده شده: 50 گرم
  5. زعفران: دو قاشق غذاخوری
  6. روغن مایع: 1 پیمانه
  7. پیاز: دو عدد
  8. تخم مرغ: 3 عدد
  9. نمک، فلفل و زردچوبه: میزان لازم
  10. زرشک: میزان لازم

طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت

برای تهیه رولت گوشت ابتدا گوشت چرخ شده را به همراه پیاز و سبزیجات خرد شده مخلوط کنید. سپس به آن نمک، فلفل، هل، زردچوبه، دارچین، زعفران و مقدار خیلی کمی رزماری اضافه کنید.

فویل را داخل ظرف مستطیلی قرار دهید سپس آن را مقداری به روغن آغشته کنید و گوشت را روی آن پهن کنید.

فیله مرغ و پنیر موزارلا را روی آن بریزید و آن را به صورت رولت تا بزنید.

رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتی گراد به مدت 35 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. اگر نیاز بود بیشت هم بگذارید تا بپزد.

هنگامی که رنگ غذا عوض شد می توانید آن را از فر خارج کنید و با گوجه فرنگی و قارچ آن را تزیین کنید. می توانید سس هم برای آن تهیه کنید.

مواد لازم

  1. پیاز: 1 عدد
  2. رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سر پر
  3. زعفران و مقداری ادویه
  4. آویشن و رزماری مقداری
  5. آبلیمو: میزان لازم

پیاز را داخل تابه خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید سپس به آن ادویه اضافه کنید و رب را همراه آنها سرخ کنید تا مزه ادویه به جون پیاز برود.

نکات لازم

  1. این مقدار مواد مناسب برای 5 نفر است.
  2. بهتراست آب پیاز را بگیرید و سپس به مواد اضافه کنید.
  3. مواد داخل رولت را خیلی به بیرون آن نزدیک نکنید، زیرا هنگامی که بخواهید آن را رول کنید به مشکل می خورید.
  4. قطر گوشت به اندازه 1 سانتی متر باید باشد سپس آن را رول کنید.
  5. اگر قطر گوشتتان زیاد باشد وسط آن خام می ماند.
  6. بهتر است تا جایی که می توانید گوشت را بپزید تا از سلامت آن اطمینان حاصل کنید.
  7. زمان تهیه این غذا 20 دقیقه و زمان پخت آن نهایتا 45 دقیقه است.
  8. قبل از گذاشتن آن داخل فر بهتر است ده دقیقه به آن استراحت دهید.
  9. می توانید از میزان بیشتری پنیر استفاده کنید یا کلا آن را حذف کنید. (بستگی به ذائقه دارد)
  10. می توانید رولت ها را داخل تابه سرخ کنید اما برای رژیمی و سالم تر شدن آن بهتراست داخل فر پخته شود.
  11. می توانید برای تزئین رولت گوشت در کنار دیس تان چند عدد هویج بپزید و دیزاین کنید.
  12. می توانید آن را با نان ساندویچی نیز ساندویچ کنید و میل کنید.
  13. با توجه به ذائقه می توانید داخل آن زرشک نیز بریزید.
  14. اگر رولت را داخل تابه سرخ می کنید بهتراست به آرامی این کار را انجام دهید تا رولت تان شکل اولیه خود را حفظ کند.
  15. می توانید همراه با پنیر 1 عدد تخم مرغ نیز آب پز کنید، ریز خرد کنید و همراه پنیر به داخل رولت بپیچید.
  16. برای برش زدن آن از چاقوی نوک تیز استفاده کنید تا شکل آن به خوبی حفظ شود.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا