آشپزیتغذیه

طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی

قارچ یک ماده غذایی مفید و البته بسیار دوست داشتنی است، که طرفداران خود را وا داشته تا به روش های گوناگونی آن را طبخ کنند. یکی از شیوه های پر طرفدار طبخ قارچ به صورت سوخاری است که اغلب در تمام رستوران های فست فودی قابل دسترسی است. اکنون ما تصمیم داریم طرز تهیه این پیش غذای دوست داشتنی و پر طرفدار را برای شما به اشتراک بگذاریم تا بتوانید در خانه و برای عزیزانتان آن را آماده کنید.

با ما همراه باشید تا دستور پخت قارچ سوخاری را در این مقاله به شما آموزش دهیم.

قارچ سوخاری

مواد لازم:

  • 500 گرم قارچ
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 4 قاشق غذا خوری ماست
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • 1 قاشق چایخوری زعفران
  • 1 قاشق مربا خوری آبلیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری

ابتدا قارچ ها را شسته و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود، در ادامه شروع بع درست کردن سس آن می کنیم.

برای این کار باید ماست را در یک کاسه بزرگ ریخته و هم بزنیم و سپس تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم( ابتدا باید تخم مرغ را در یک پیاله جداگانه بشکنید تا در صورتی که سالم بود به مواد سس خود اضافه کنید).

بیشتر بخوانید!

شما می توانید برای اطلاع از دستور پخت پیتزا، به مقاله ” طرز تهیه پیتزا خانگی ” مراجعه نمایید.

اکنون باید تخم مرغ و ماست را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنیم.

در این مرحله باید ادویه (نمک و فلفل)، آبلیمو و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنیم.

پس از اینکه مطمئن شدیم مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شده اند، اکنون نوبت اضافه کردن آرد سوخاری است.

نکته: توجه کنید که دقت کامل را در اضافه کرد مقدار آرد داشته باشید، اگر بیش از حد آرد بریزید موجب سفتی مایه خواهد شد.

اکنون وقت آن رسیده تا قارچ ها را به سس خود اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید تا میکس شود.

حال روی ظرف را سلفون کشیده و در یخچال به مدت 30 دقیقه می گذاریم تا مواد به خوبی طعم دار شود.

در ظرف دیگری آرد سوخاری درشت می ریزیم و پس از گذشت زمان مورد نظر ظرف را از یخچال قارچ کرده و سلفون را از روی آن بر می داریم.

قارچ سوخاری

در یک ماهیتابه کوچک روغن سرخ کردنی را به میزان لازم(طوری که قارچ ها در آن بغلتند) بریزید و صبر کنید تا به آرامی روی حرارت کم داغ شود.

حال قارچ ها را درون آرد سوخاری درشت بغلتانید و درون روغن قرار دهید و صبر کنید تا به آرامی به رنگ طلایی سرخ شود.

پس از اتمام سرخ شدن قارچ ها می توانید آن ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه سس سیرمیل نمایید. نوش جان!

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا