تغذیهخواص مواد غذایی

11 خواص ناشناخته آجیل بادام هندی برای سلامت بدن!

این مغز که بومی مناطق ساحلی قسمت های شمال شرقی برزیل است، به دلیل ارزش غذایی بسیار زیاد در لیست غذاهای شگفت انگیز قرار دارد. بادام هندی آجیلی با طعم فوق العاده است! این آجیل به علت طعم فوق العاده بسیار پر طرفدار است، به همین دلیل از آن می توان برای تزئین نیز استفاده کرد. با خواندن این مقاله در مورد خواص آجیل بادام هندی بیشتر بدانید.

خواص آجیل بادام هندی برای سلامت

طبع آجیل بادام هندی گرم و خشک است. این آجیل برای سلامت بدن خواص بی شماری دارد. در ادامه به توضیح مختصر آن می پردازیم:

1- رژیم غذایی عالی برای عضله سازی

آجیل بادام هندی به عنوان یک ماده غذایی عضله ساز محسوب می شود. اگر یک برنامه غذایی را که توسط متخصص تناسب اندام شما طراحی شده است بررسی کنید، متوجه می شوید که بادام هندی به طور برجسته در این لیست قرار دارد. این به شما کمک می کند تا توده خود را افزایش دهید که در نهایت در ساخت عضلات کار می کند.

مصرف آجیل بادام هندی موثر در عضله سازی
یک رژیم غذایی آلی برای عضله سازی

بیشتر بدانید: خواص آجیل برای بدن و سلامت آن

2- غذایی بدون کلسترول

بادام هندی مقدار ناچیزی کلسترول دارد که آن را به غذایی مناسب برای افرادی که از بیماری های قلبی رنج می برند تبدیل می کند. آجیل بادام هندی را می توان یک رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از بیماری های منتقله از کلسترول دانست.

3- آجیل بادام هندی انرژی زاست

اگر می خواهید د طول روز انرژی خوبی داشته باشید، با مصرف یک کاسه پر از بادام هندی می توانید این خواسته را در خود برآورده کنید. زیرا بادام هندی ویژگی های شگفت انگیزی برای انرژی دادن به بدن دارد.

یک کاسه آجیل بادام هندی منبع انرژی خوبی است.
خواص آجیل بادام هندی

4- پر از چربی اشباع نشده تک

بادام هندی حاوی مقدار کافی چربی اشباع نشده است که در بهبود سلامت قلب و عروق بسیار مفید است. این نوع چربی همچنین باعث کاهش سطح تری گلیسیرید می شود که فرد را مستعد بیماری های مربوط به قلب می کند.

5- باعث سلامت لثه و دندان می باشد

خوردن میان وعده های این مغز های دلپذیر نه تنها می تواند سلامتی عالی داشته باشد، بلکه باعث تقویت دندان ها و لثه ها می شود. به گفته متخصصان دندان پزشکی در سراسر جهان، بادام هندی یکی از غذا های ساینده طبیعی است.

غذا های ساینده به طور طبیعی باید بیشتر جویده شوند که بزاق بیشتری تولید می کند و باکتری های استرپتوکوک را که مسئول ایجاد حفره در دندان شما هستند، از بین می برند. جویدن بادام هندی همچنین لثه شما را ماساژ می دهد و دندان های شما را تمیز نگه می دارد.

6- یک آنتی اکسیدان قوی و موثر

از آن جا که می دانید تجمع رادیکال های آزاد در بدن باعث ایجاد سرطان می شود. این ماده مغذی نوعی فرم آنتی اکسیدان است که باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد بدن می شود. از این رو، خوردن به طور منظم بادام هندی یا درج آن در مواد خوراکی باعث می شود بدن شما بتواند رادیکال های آزاد بدن را از بین ببرد و شما را از بیماری های تهدید کننده زندگی نجات دهد.

7- عملکرد های هضم بدن را تنظیم می کند

بادام هندی جدا از این که دارای مواد مغذی بسیار مورد نیاز است، منبع غنی از فیبر های غذایی نیز می باشد. اگر هر روز این آجیل را میان وعده مصرف کنید، احتمال بسیار ناچیزی وجود دارد که از یبوست و سایر مشکلات گوارشی رنج ببرید.

عملکرد هضم را بهبود می بخشد.

8- رژیم غذایی پر از مواد معدنی

بادام هندی یک رژیم غذایی غنی از مواد معدنی است. این منبع غنی از مس، منیزیم، کلسیم، منگنز، فسفر، سلنیوم، روی و پتاسیم است. چنین مواد معدنی به بادام هندی در نیاز کافی بدن به مواد مغذی متنوع کمک می کند. پتاسیم و سدیم بادام هندی را به الکترولیت خوبی تبدیل می کند.

بنابراین، هنگام مصرف بادام هندی، احساس انرژی می کنیم. به دلیل دارا بودن کلسیم، استخوان های ما را تقویت می کند. منیزیم برای ایجاد ماهیچه های سالم کار می کند در حالی که وجود مس در این آجیل ها انعطاف پذیری عروق خونی و همچنین استخوان ها و مفاصل آن ها را به همراه دارد.

9- در مدیریت وزن مفید است

بادام هندی مقدار بسیار کمی چربی دارد. از این رو، این غذای خوبی برای کسانی که از منوی رژیم های تناسب اندام استفاده می کنند، محسوب می شود. طبق تحقیقی که توسط متخصصان تغذیه انجام شد، مشخص شد افرادی که بادام هندی را در رژیم تناسب اندام خود قرار داده اند، سریع تر به هدف خود می رسند نسبت به افرادی که آن را در فهرست خود قرار نداده اند. اگرچه، باید در خوردن آجیل بادام هندی توجه داشته باشید و آن را به نسبت معتدل مصرف کنید.

در مدیریت وزن بسیار موثر است.

10- رژیم بارداری

بادام هندی منبع خوبی از فولات (اسید فولیک) و آهن نیز هست. این عناصر غذایی برای سلامت یک زن باردار و رشد جنین عالی در نظر گرفته می شوند. هم چنین، برخلاف بادام زمینی و سایر مغز ها، بادام هندی آلرژی را در بارداری کاتالیز نمی کند.

نکته: در دوران بارداری درباره خوردن هر گونه آجیل با پزشک مشورت کنید.

11- منبع ویتامین K

ویتامین K برای سلامتی ما حیاتی است، زیرا این ویتامین باعث انعقاد و لخته شدن خون در زخم باز می شود. بادام هندی حاوی 9.8 میکروگرم ویتامین k است.

منبع: beautyglimpse.com

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا