آشپزیتغذیهکیک و شیرینی

تیرامیسو ، دسر ایتالیایی

تیرامیسو یک دسر خوشمزه و پر طرفدار است که در عین سادگی لازم است برای درست کردن آن زمان و حوصله کافی صرف کرد.

تمام زمانی که لازم است برای درست کردن یک تیرامیسو صرف کرد یک ساعت است، اما بهتر است برای بهتر شدن نتیجه یک روز کامل درون یخچال بماند تا کاملاً آماده شود.

تیرامیسو

این دسر خوشمزه ایتالیایی بسیار پر کالری است، بنابراین اگر رژیم دارید از آن صرف نظر کنید!

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر ایتالیایی بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

میزان انرژی هر وعده برای یک نفر:

  • کالری: 133
  • پروتئین: 2
  • کربوهیدرات: 12.6
  • چربی: 8.30

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو خانگی

  • خامه قنادی: 500 گرم
  • محلول نسکافه، کاپوچینو یا قهوه: پودر فوری ( یک بسته)
  • بیسکوییت پتی بور: دو بسته
  • شکلات رنده شده: به میزان دلخواه
  • مغز گردو: به میزان دلخواه (اختیاری)
  • موز: به میزان دلخواه (اختیاری)

نکته!

شما می توانید به جای خرید خامه قنادی آماده از بیرون، آن را به کمک دستور زیر به صورت خانگی تهیه کنید.

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: نصف فنجان
  • پنیر ماسکارپونه: 400 گرم
تیرامیسو
  1. ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید.
  2. سفیده ها را در ظرفی جدا به خوبی هم بزنید.
  3. سپس زرده ها را به همرا شکر به قدری هم زده تا بافتی فوم مانند پیدا کند.
  4. پنیر ماسکارپونه را به زرده و شکر اضافه کرده و تا یک دست شدن هم زدن آن را ادامه دهید.
  5. در نهایت زرده ها را به ترکیب بالا اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.

طرز تهیه تیرامیسو

اکنون که همه مواد را آماده کرده اید آماده باشید تا طرز تهیه آن را برای شما به اشتراک بگذاریم.

توجه داشته باشید در صورتی که خامه قنادی را به صورت آماده از بیرون تهیه کرده اید به کمک همزن آن را تا مقدار سفت شدن دلخواهتان هم بزنید.

  1. ابتدا پودر قهوه، کاپوچینو و یا نسکافه خود را در آبجوش حل کرده و اجازه دهید تا کمی ولرم شود.
  2. در مرحله بعد هر کدام بیسکوییت های خود را در رون محلول قهوه، کاپوچینو و یا نسکافه خود برای مدت زمان یک ثانیه قرار دهید تا طعم دار شود. (توجه داشته باشید که بیسکوییت ها را زیاد درون محلول خود نگه ندارید تا شکسته و یا نرم نشود.)
  3. اکنون بیسکوییت ها را کف ظرف مورد نظر خود بچینید. (اگر درون یک ظرف مستطیل شکل باشد بهتر است.)
  4. پس از چیدن یک لایه بیسکوییت، اکنون باید یک لایه خامه روی آن کشیده و موز های حلقه شده را روی آن بچینید و در نهایت مقداری گردو روی آن بپاشید.
  5. سپس مجدداً لایه ی بعدی بیسکوییت را چیده و این مرحله را تا پر شدن ظرف خود انجام دهید.
  6. در نهایت برای تزئین آن شکلات رنده شده را به لایه ی آخر خود اضافه کنید.

پس از آماده شدن تیرامیسو، اجازه دهید برای مدت زمان یک روز درون یخچال استراحت کند.

تیرامیسو

اکنون تیرامیسوی خانگی خوشمزه شما آماده است، نوش جان.

مطالعه بیشتر…

شما می توانید برای آشنایی با طرز تهیه ” راتاتویی ” به لینک مشخص شده مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است که شما می توانید به جای استفاده از بیسکوییت درون این دستورالعمل از کیک استفاده کنید.

برای جایگزین کردن آن تغییرات زیادی نیازی نیست که انجام دهید، تنها کافی است که به جای بیسکوییت در هر لایه از تیرامیسو از کیک استفاده کنید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا