آشپزیتغذیه

طرز تهیه چیپس ترد و خوشمزه خانگی را همین الان یاد بگیرید!

همان طور که می دانید، چیپس ها یکی از تنقلاتی هستند که طرفداران زیادی دارند و کمتر کسی است که چیپس دوست نداشته باشد. اگر جزو افرادی هستید که علاقه زیادی به چیپس دارید و اغلب اوقات چیپس می خرید، پیشنهاد ما به شما این است که در خانه چیپس درست کنید تا از سلامت و بهداشت آن مطمئن تر باشید. در این مقاله با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس خانگی ترد و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه چیپس سرکه ای، گوجه ای، جعفری و نمکی خانگی

مواد لازم مشترک برای هر 4 طعم:

سیب زمینی متوسط3-4 عدد
نمک1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
سرکه سفیدنصف لیوان
آب و یخبه مقدار لازم

مواد لازم برای طعم دار کردن که علاوه بر مواد مشترک باید بر روی هر طعم اضافه کنید:

  • 1 قاشق غذاخوری نمک برای چیپس نمکی
  • 1 لیون سرکه سفید برای چیپس سرکه ای
  • 1 قاشق مرباخوری پودر پیاز و 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه یا خشک
  • 1 قاشق مرباخوری پودر گوجه، نصف قاشق مرباخوری شکر قهوه ای یا سفید، نوک قاشق چایخوری فلفل قرمز برای چیپس کچاب

بیشتر بخوانید: مزه های مختلف چیپس در سر تا سر دنیا

طرز تهیه چیپس خانگی

  1. سیب زمینی ها را با پوست کَن و به صورت نازک و شیشه ای ورقه کنید، 2 بار بشویید تا نشاسته اضافه آن برود.
  2. داخل یک ظرف، مخلوط آب و یخ را بریزید و 1 قاشق غذاخوری نمک، بیکینگ پودر و نصف لیوان سرکه اضافه کنید.
  3. سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و 2 ساعت در دمای محیط بگذارید تا بماند.
  4. در همین مرحله برای تهیه چیپس نمکی ، 1 قاشق غذاخوری نمک بیشتر اضافه کنید.
  5. اگر چیپس سرکه ای می خواهید، 1 لیوان دیگر سرکه اضافه کنید.
  6. بعد از 2 ساعت سیب زمینی ها را از آب در بیاورید و روی یک دستمال بگذارید تا کامل خشک شوند.
  7. سپس سیب زمینی ها را داخل روغن سرخ کنید.
  8. اگر چیپس با طعم پیاز و جعفری می خواهید، به محض اینکه سیب زمینی ها را از روغن در آوردید، مخلوط پیاز و جعفری را روی چیپس ها ریخته و هم بزنید.
  9. برای تهیه چیپس کچاب یا گوجه ای هم به محض اینکه سیب زمینی ها را از روغن در آوردید، مخلوط پودر گوجه و شکر و فلفل را روی سیب زمینی ها بریزید و هم بزنید.

با همین روش ساده و سریع به راحتی می توانید چیپس طعم دار و خوشمزه خانگی را تهیه کنید که خیلی به صرفه تر و سالم تر نسبت به چیپس های بازاری هستند.

طرز تهیه چیپس خانگی

نکات کلیدی ✔

✅ خشک کردن سیب زمینی ها باعث می شود روغن کمتری جذب کنند.

✅ استفاده از آب یخ باعث می شود سیب زمینی ها نرم شده و بعد از سرخ شدن بسیار ترد شوند.

✅ سیب زمینی ها را بعد از سرخ شدن چند ثانیه روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود و در صورت امکان حتما از دستمال جذب روغن استفاده کنید و تا زمانی که سیب زمینی ها گرم هستند به آن ادویه بزنید تا به خوبی جذب آن ها شوند.

✅ در هنگام خشک کردن سیب زمینی ها از دستمال نخی استفاده کنید.

✅ نمک زیاد نریزید زیرا باعث نرم شدن سیب زمینی می شود.

✅ در هنگام سرخ کردن سیب زمینی ها دقت کنید که روی هم انباشته نشوند، زیرا باعث نرم شدن آن ها می شود.

امیدوارم مقاله تهیه چیپس خانگی با انواع طعم سرکه ای ، نمکی ، گوجه ای و پیاز و جعفری برایتان مفید باشد و بتوانید چیپس خوشمزه و باب میل خود را تهیه کنید. موفق و پیروز باشید.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا