آشپزیتغذیه

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای مرسوم ایران است که اصالت آن به شمال برمی گردد. در این مقاله می خواهیم تهیه میرزا قاسمی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای میرزا قاسمی

  • سیر 4 حبه
  • بادمجان 6 عدد
  • تخم مرغ 2 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک و فلفل و مقداری زردچوبه میزان لازم
تهیه میرزا قاسمی

برای تهیه میرزا قاسمی ابتدا بادمجان ها را می شوییم و روی شعله گاز کبابی می کنیم تا زمانی که پوست آن بسوزد و داخلش نرم شود. در صورت تمایل می توانید روی زغال یا آتش کبابی کنید تا مزه دلچسبی به آن بدهید.

پس از کبابی کردن بادمجان ها دانه به دانه پوست شان را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا کامل له شوند. در قابلمه ای دیگر مقداری آب را به جوش می اوریم و در آن گوجه ها را می جوشانیم در حدی که پوستش به آسانی جدا شود.

سیرها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم. داخل تابه مقداری روغن می ریزیم و سپس سیرهارا داخل آن تفت می دهیم. گوجه ها را کمی زیر می کنیم و داخل تابه با سیرها تفت می دهیم.

بادمجان میکس شده را به سیر و گوجه اضافه می کنیم و مجددا تفت می دهیم؛ به آن مقداری نمک، فلفل و ادویه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب اضافی آن خشک شود.

هنگامی که آب غذا خشک شد تخم مرغ ها را بشکنید و مخلوط کنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شود. سپس آن را در ظرف بریزید و سرو کنید.

نکته

  1. میرزا قاسمی جزو غذاهای گیلانی می باشد.
  2. مواد اولیه خاصی نیاز ندارد و در زمانی کوتاه آماده می شود.
  3. با این میزان مواد ذکر شده می توانید برای 4 نفر این غذا را تهیه کنید.
  4. این غذای خوشمزه را می توانید در وعده های اصلی و عصرانه سرو کنید.
  5. به جای روغن سرخ کردنی می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
  6. در صورت نیاز می توانید از گردو نیز استفاده کنید.
  7. برای خوش رنگ شدن غذا می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
  8. تخم مرغ را حسابی با گوجه مخلوط و بادمجان مخلوط کنید.
  9. اگر طعم بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید آن را سرخ کنید.
  10. به دلیل وجود سیر در آن بهتر است بعد از میل کردن آن آدامس بجوید تا مزه دهانتان عوض شود.
  11. می توانید بادمجان کبابی را در فریزر نگه داری کنید.
  12. برای کمتر شدن بوی سیر آن می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
  13. برای کمتر شدن بوی بد دهان می توانید در آخر مقداری جعفری بخورید یا چای خشک بجوید.
  14. می توانید از مقدار کمی گوجه فرنگی استفاده کنید یا اصلا گوجه فرنگی اضافه نکنید.
  15. می توانید برای تزیین آن از ریحان و گل سرخ استفاده کنید.
تهیه میرزا قاسمی
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا