
در این مقاله قصد داریم به شما طرز تهیه لازانیا را آموزش می دهیم، تا غذایی سالم و خوشمزه برای خود و خانواده تان تهیه کنید.
لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران بسیار زیادی در همه جای جهان وجود دارد. پیچیدن عطرلازانیا و پیتزا در خانه باعث تشویق کودکان بد غدا می شود. شاید خیلی ها راز پخت یک لازانیا خوشمزه و سالم را ندانند، در ادامه ما نکات لازم پخت لازانیا را برایتان می گوییم.
طرز تهیه
مواد اصلی برای تهیه لازانیا:
- پیاز داغ نگینی شده
- گوشت چرخ کرده
- سویا چرخ شده
- فلفل دلمه ای خرد شده
- قارچ های حلقه شده
- هویج رنده شده به میزان کم
- رب گوجه فرنگی
- سس گوجه فرنگی
- سیر تازه
- ادویه های لازم : نمک، در صورت نیاز شوید خشک شده، پودر آویشن، فلفل سیاه، کمی دارچین و زردچوبه
وجود زردچوبه باعث می شود تا طعم غذای شما رستورانی شود.( در ایتالیا از پنیر پارمزان، سس سفید و سبزیجاتی مانند ریحان و پونه خشک شده استفاده می کنند.)

برای تهیه مواد گوشتی ابتدا پیاز و سیر را در ماهیتابه ریخته و با روغن داغ می کنیم سپس گوشت و سویا را داخل تابه بریزید، اجازه دهید گوشت و سویا پخته شود.
قارچ و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. ( قارچ هنگام سرخ شدن آب دار می شود اجازه دهید تا آبش خشک شود.) سپس هویج ، رب گوجه فرنگی، ادویه ها و نصف استکان آب را مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت اجازه دهید تا پخته و مجددا سرخ شود.
آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید جوش بیاید ورقه های لازانیا را داخل آب جوش ریخته و بپزید.( مقداری نمک و روغن داخل آب بریزید)
بعد از پخته شدن برگه های لازانیا باید یک لایه سس بشامل (کره،آرد سفید و سیر) را در ظرف دلخواهی که میخواهید داخل فر قرار دهید بریزید. سپس اولین لایه از برگه های لازانیای پخته شده را داخل ظرف بچینید و روی آن یک لایه پنیر پیتزا و سپس مواد گوشتی را بریزید.
در لایه دوم برگه لازانیا سپس مواد گوشتی و سس بشامل (این کار را به قدری تکرار کنید تا ظرفتان پر شود سپس به لایه آخر پنیر پیتزا اضافه کنید.) حواستان باشد در لایه آخر روی پنیر پیتزا سس بشامل بریزید و سپس داخل فر بگذارید.
نکات لازم
- در دمای 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فر بگذارید.
- اگر از لازانیای پیش پخت استفاده می کنید می توانید نصف لیوان شیر در ظرف بریزید تا لازانیای شما بافت و مزه بهتری بگیرد.
- برای پیشگیری از خشک شدن لازانیا می توانید یک لیوان آب داخل فر بگذاید.
