تغذیهتغذیه سالمخواص مواد غذایی

طرز تهیه شیر بادام در خانه ؛ فواید آن برای سلامت بدن چیست؟

شیر بادام یک نوشیدنی مغذی و مبتنی بر آجیل است که در طول سال ها بسیار محبوب شده است. می توان از آن به عنوان جایگزینی برای شیر لبنی استفاده کرد. برای کسانی که نمی توانند یا ترجیح می دهند شیر گاو ننوشند عالی است، اما بسیاری از مردم فقط به این دلیل که طعم آن را دوست دارند، شیر بادام می نوشند. در این مقاله طرز تهیه شیر بادام خانگی به همراه خواص آن برای سلامت بدن را به شما می گوییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه با ما همراه باشید.

شیر بادام چیست؟

شیر بادام از بادام آسیاب شده و آب تهیه می شود، اما بسته به نوع آن می تواند شامل مواد دیگری نیز باشد. اکثر افراد شیر بادام را خریداری می کنند اما تهیه آن در خانه آسان بوده و سالم تر است. در اکثر شیرهای بادام فرآوری شده، غلیظ کننده ها، نگهدارنده ها و طعم دهنده ها معمولا برای بهبود طعم، بافت و ماندگاری به آن اضافه می شوند.

شیر بادام چیست؟

شیر بادام به طور طبیعی بدون لبنیات است، به این معنی که برای گیاهخواران و همچنین افرادی که حساسیت به لبنیات یا عدم تحمل لاکتوز دارند مناسب است.
با این حال، اگر به آجیل درختی حساسیت دارید، باید از آن اجتناب کنید.

ارزش غذایی (100 گرم) شیر بادام ساده و بدون شیرینی

  • کالری: 15
  • کربوهیدرات: 0.3 گرم
  • فیبر: 0.3 گرم
  • شکر: 0 گرم
  • پروتئین: 0.6 گرم
  • چربی: 1.2 گرم
  • ویتامین آ: 6٪ از ارزش روزانه
  • ویتامین ای: 22 درصد از ارزش روزانه
  • ویتامین دی: 9٪ از ارزش روزانه
  • پتاسیم: 1٪ از ارزش روزانه
  • کلسیم: 17 درصد ارزش روزانه
  • فسفر: 4 درصد از ارزش روزانه

بیشتر بخوانید: آیا مصرف بادام زمینی به کاهش وزن کمک می کند؟

خواص شیر بادام برای سلامت بدن

  1. مدیریت وزن
  2. سرشار از ویتامین E
  3. غنی شده با ویتامین D
  4. منبع خوب کلسیم
  5. بدون لاکتوز
  6. فسفر کم با مقدار متوسط ​​پتاسیم
  7. کمک به سلامت پوست
  8. سلامت قلب

تا این اینجا که فواید شیر بادام برای سلامت بدن را فهمیدید، در ادامه روش تهیه شیر بادام خانگی را به شما خواهیم گفت.

طرز تهیه شیر بادام

  1. مرحله اول

    یک فنجان یا حدود 200 گرم مغز بادام را برای یک شب یا به مدت 8 تا 12 ساعت در یک ظرف آب، خیس کنید.

  2. مرحله دوم


    پس از خیس خوردن، پوسته های قهوه ای رنگ روی مغز بادم ها را جدا کنید.

  3. مرحله سوم


    مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و 4 فنجان آب به آن ها اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید، سپس ترکیب آب و مغز بادام ها را مخلوط کنید.

  4. مرحله چهارم


    در این مرحله از تهیه شیر بادام ، با استفاده از یک پارچه تنظیف، مخلوط به دست آمده را صاف کنید و شیر را از مخلوط جدا کنید. خمیر بادام باقی مانده را در ظرفی بریزید تا خشک شود، سپس آن را آسیاب کرده و می توانید از آن به عنوان آرد بادام استفاده کنید.

    تهیه شیر بادام خانگی

  5. مرحله پنجم


    اکنون شیر بادام شما آماده است. برای نگهداری آن، بهتر است از یک ظرف شیشه ای تمیز و در دار استفاده کنید. شما می توانید شیر بادام خود را به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

جمع بندی

شیر بادام یک جایگزین خوشمزه و مغذی برای شیر لبنی است که در طول سال ها محبوبیت زیادی پیدا کرده است. همچنین به سلامت پوست و قلب کمک می کند.

شیر بادام برای اکثر افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز، حساسیت به لبنیات یا بیماری کلیوی و همچنین افرادی که گیاهخوار هستند یا به دلایل دیگر لبنیات مصرف نمی کنند، مناسب است.

امیدوارم این مقاله به شما کمک کند تا بتوانید به راحتی شیر بادام را در خانه تهیه کنید.

منبع: healthline

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا