اقتصادحرفه و شغلنکته ها و سیگنال ها

انواع نرم افزار حسابداری همراه – ثبت هزینه ها و درآمد در هر زمان

ما در این بخش می خواهیم در مورد انواع نرم افزار حسابداری همراه و دلایل نصب این نرم افزار برای تلفن همراه را برای شما بیان کنیم.

اهمیت حسابداری در جامعه امروزی

شاید درایران ازنظر کسبه و یا کسانی که معلومات پایینی دارند حسابداری یک وظیفه ساده و پیش پا افتاده باشد.

درصورتی که این امر آن چنان در ایران و کشور های رو به پیشرفت مورد اهمیت قرار گرفته که علاوه بر این که سیستم حسابداری را در شرکت خود پیاده کرده اند، بلکه به این فکر افتاده اند که برای تلفن خود یک نرم افزار حسابداری همراه نصب کنند.

البته مشاغلی مانند آمار گر، حسابدار، مدیر عامل را می توان از سری شغل های پر درآمد و پر مشغله در جامعه امروزی نامید.

به چه دلیل باید سیستم حسابداری داشته باشیم؟

تمام انسان ها با هر شغلی که در دنیا وجود دارد حتی اگر بیشترین سود را از کار خود به دست آورند ولی در نگهداری از آن سهل انگاری کنند و برنامه ریزی خاصی برای آن نکنند، خیلی زود پول و سرمایه خود را از دست می دهند بدون این که بدانند کجا هزینه کرده اند یا بخاطر چه چیزی زیان کرده اند.

در این بین صاحبین مشاغل کوچک بیشتراز دیگر شغل ها نیاز به این سیستم هوشمند و پویا دارند.

زیرا توان مالی و نقدینگی آن ها پایین بوده به همین خاطر باید مدیریت مالی قوی ای داشته باشند تا تصمیمات حسابداری به موقعی را اتخاذ کنند. وجود نرم افزار حسابداری همراه به یکی از راه های سود آوری با توان مالی پایین است.

انواع سیستم حسابداری

سیستم دستی: این سیستم در سال های اخیر توانسته اطلاعات مالی خوبی برای موسسات متوسط به ارمغان آورد (قبل از وجود وسایل مکانیکی و الکترونیکی). این سیستم می تواند پایه ای مناسب برای طرح و واجرای سایر سیستم های حسابداری باشد.

سیستم کامپیوتری: در این سيستم شخص حسابدار فقط داده های مورد نیاز نرم افزار حسابداری را که قبلا کد گذاری کرده است را توسط رایانه به واحد پردازش مرکزی آن می دهد.

سایر عملیات حسابداری (ثبت روزنامه، کل، معین، صورت های مالی و …) توسط سیستم و نرم افزار حسابداری به صورت اتوماتیک انجام می شود.

سیستم مکانیزه: به دلیل این که مشکل استخراج حجم بالای اطلاعات از دفاتر به سیستم را در انجام حسابداری داریم و حتی در بعضی مواقع این کار خارج از توان حسابدار است، ما می توانیم با بهره گیری از نرم افزار های مکانیزه حسابداری، بازرگانی، تولیدی و… (البته توسط حسابدار) طی زمانی کوتاه و با صرف هزینه ای کمتر اطلاعات شرکتمان را ثبت و نگهداری کنیم.

ویژگی های بهترین نرم افزار حسابداری

  • ثبت کل فعالیت های مورد نیاز امور مالی
  • قابلیت اتصال به سیستم نرم افزارهایی مانند CRM
  • قابلیت نصب نرم افزار و ماژول های مختلف
  • مقاوم در برابر هک و داشتن امنیت بالا
  • امکان تعیین سطح دسترسی مختلف برای گرفتن گزارشات
  • امکان شخصی سازی بر اساس نیاز سازمان
  • دارا بودن خدمات پشتیبانی و قابلیت به روز رسانی
  • پوشش کل خدمات حسابداری

انواع نرم افزار حسابداری ویژه رایانه و تلفن

انواع نرم افزار های حسابداری بازرگانی، تولیدی، پیمانکاری و خدماتی همراه با آموزش و مدتی پشتیبانی رایگان می باشد که ویژه انواع شرکت های کوچک و متوسط فعال در حوزه های صنعتی، پیمانکاری، تولیدی و… می باشد.

این نرم افزار ها را می توانیم هم در رایانه نصب کنیم و هم تعدادی دیگر را بر روی تلفن های همراه اندروید می توان بار گذاری کرد.

معرفی بهترین نرم افزار های حسابداری برای کامپیوتر

  1. Xero مناسب برای کاربران Mac
  2. QuickBooks Online دارای قابلیت محدود ولی پر کاربرد
  3. Zoho Books کامل ترین قابلیت های بنیادی

نرم افزار های حسابداری معروف و پر استفاده در ایران

نرم افزار هایی که در ایران معمولا بسیار مورد استفاده قرار می گیرند شامل: نرم افزار محک، هلو، سپیدار، پیوست، تدبیر، پارمیس، قیاس، شایگان، آرین سیستم، فرداد و… می باشد.

نرم افزار حسابداری همراه برای اندروید

وجود نرم افزارحسابداری همراه در قالب های Android ،ios و تبلت در بازار، انجام کار های حسابداری را برای افراد آسان تر کرده است و تلاش بر این می کند تا شما دیگر نیاز به نوشتن مخارج بر روی کاغذ و قرار دادن آن به افراد دیگر نداشته باشید. این نرم افزار ها شامل:

اپلیکیشن پارمیس همراه

از امکانات اپلیکیشن پارمیس همراه می توان به ثبت درآمد ها، مدیریت چک و مانده بانک ها اشاره کرد. امکان ارسال و دریافت تیکت از طریق برنامه، بودجه بندی هزینه ها و درآمد، ثبت و مدیریت چک ها با امکان یاد آوری ازدیگر ویژگی های این نرم افزار عالی می باشد.

این نرم افزار 15 مگابایتی را بیش از 50000 نفر نصب کرده اند و اکنون توانسته در بین نرم افزار های حسابداری در بازار، به امتیاز 5 ستاره دست پیدا کند.

آنالیزا امکان مشاهده تمام  اطلاعات تمامی کارت ها در یک صفحه را به شما می دهد
اپلیکیشن پارمیس همراه

اپلیکیشن قیاس همراه

نرم افزاری برای شرکت های کوچک و متوسط برای ثبت گردش مالی روزانه کاربران. حتی برای کسانی که از اطلاعات حسابداری کاملی برخوردار نیستند هم استفاده از اپلیکیشن قیاس توصیه می شود. ( زیرا اصطلاحات حسابداری زیاد در آن به کار نرفته است).

همچنین در این اپلیکشن امکان ثبت، یادآوری و پیش‌بینی طلب، بدهی، هزینه و درآمد نمایش نموداری حساب های بانکی، جیب، صندوق و تعریف پسورد جهت ورود به نرم افزار جهت جلوگیری از دسترسی غیر مجاز سایر اشخاص وجوددارد.

اپلیکیشن شخصی آنالیزا: این اپلیکیشن تراکنش های بانکی شما را خوانده وبه عنوان تراکنش ثبت می کند. با این نرم افزار می توانید تراکنش های بانکی خود را با دوستان یا خانواده خود درمیان بگذارید.

ولی این تراکنش ها را نمی توانید به صورت دستی ثبت کنید. در این نرم افزار تعداد کارت های بانکی شما اهمیت ندارد و شما می توانید گزارش تمامی کارت ها را در یک صفحه بخوانید.

با آنالیزا به راحتی می توانیم بفهمیم که هزینه ها و سرمایه های زندگی ما چقدر است و تصویر کلی امور مالی به چه صورتی است. آنالیزا یک برنامه 8 مگابایتی است با بیش از 2000 نصب فعال که بازار، امتیاز4 ستاره را به این برنامه داده است.

ثبت آسان درآمد ، مدیریت چک و ... با پارمیس همراه
حسابداری آنالیزا

اپلیکیشن پرنس همراه: این نرم افزار می تواند اکثر حساب های مورد نیاز عموم از قبیل هزینه ها و در آمد ها را تعریف کند و همچنین تراکنش های مختلف از جمله دریافت، پرداخت و انتقال را ثبت می نماید. به طور کلی می توان ویژگی های پرنس همراه را اینگونه دسته بندی کرد:

  1. تعریف اکثر حساب های پیش فرض و مورد نیاز عموم از قبیل هزینه ها، درآمدها و …
  2. امکان تعریف حساب های دلخواه بانک، صندوق، اشخاص و …  
  3. امکان ثبت مغایرت گیری بانک و صندوق و کیف پول
  4. امکان مشاهده گزارشات مختلف تجمیعی و ریز تراکنش ها
  5. امکان تهیه پشتیبان به صورت دستی و خودکار
  6. امکان تعیین افراد خانواده و ثبت تراکنش ها بر اساس ایشان
  7. امکان مشاهده گزارش تراکنش ها بر اساس اعضای خانواده
  8. امکان تهیه گزارشات بر اساس بازه های مختلف زمانی
  9. امکان ثبت تراکنش های مختلف از قبیل هزینه ها، درآمدها، انتقال، دریافت و پرداخت و …
ثبت تراکنش ها و مشاهده گزارشات در پرنس همراه
اپلیکیشن پرنس همراه

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا