انواع قهوه

در این مقاله برای شما معرفی انواع قهوه را برایتان فراهم کرده ایم تا اطلاعات لازم را در این مورد داشته باشید.
اندکی پیش هنگامی که به کافه می رفتید با منوی یک صفحه ای کوچکی از شما استقبال می کردند؛ اما اکنون اگر به کافه وارد شوید با منوی سه صفحه ای از شما پذیرایی می کنند.
برخی از کافه های معروف و معتبر نیز منویی جدا که به آن منوی خلاقانه می گویند برای شما فراهم کرده اند تا در انتخاب تان آزاد باشید.
معرفی انواع قهوه
قهوه ها به دو روش تهیه می شوند: 1. دم کردنی و 2. اسپرسو
1- قهوه ترک و قهوه فرانسه
قهوه ترک و قهوه فرانسه از آن دسته از قهوه هایی هستند که نیاز به دم کردن دارد. قهوه ترک به نام قهوه خاور میانه معروف است این نوع قهوه از ترکیب کردن آب و دانه هایی آسیاب شده قهوه و جوشاندن بدست می آید.
برای تهیه کردن قهوه ترک نیاز به قهوه جوش دارید ابتدا باید قهوه آسیاب شده و یکدست را داخل قهوه جوش بریزید و روی حرارت مستقیم قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد.
2- اسپرسو وانواع مشتق شده آن

قهوه اسپرسو ریشه ایتالیایی دارد. ایتالیایی ها بسیار خوش ذوق و خلاق هستند آنها علاوه بر قهوه، پیتزا و لازانیا هم ریشه ایتالیایی دارد.
مقاله مرتبط: طرز تهیه پیتزا ایتالیایی در خانه
نام اسپرسو (Espresso) اشاره مستقیمی به ساز و کار دارد. اسپرسو از تحت فشار قرار دادن قهوه در زمان بسیار کم آماده می شود. حداکثر زمانی که برای تهیه دوبل اسپرسو و تک شات نیاز دارید 25 ثانیه است.
این دو روش های اصلی تهیه قهوه هستند روش های بسیار زیادی وجود دارد اما از این دو نوع ذکر شده مشتق می شوند و به تنهایی شیوه جدیدی محسوب نمی شود.
3- قهوه آمریکانو
قهوه آمریکانو(Americano) ترکیبی از آب داغ با اسپرسو آماده شده به دست می آید. برای تهیه قهوه آمریکانو آب داغ را با اسپرسو ترکیب می کنند تا از غلظت آن کم کنند.
باید اول اسپرسو را داخل فنجان بریزید و سپس آب داغ را روی آن بریزید در غیر این صورت به آن لانگ بلک می گویند و دیگر قهوه شما آمریکانو نیست.
4- قهوه دوپینو (اسپرسو دوبل)
یکی دیگر از انواع قهوه دوپیو (Doppio) است که در ایران به کاربردن نامش چندان صلاح نیست و کمتر کسی از نام آن استفاده می کند.
5- قهوه ریستریتو
کلمه ای به نام ریستریتو(Ristretto) در بین ایتالیایی ها رایج است که حاصل از مخلوط کردن دو کلمه اسپرسو و ریستریتو است.
6- کافه لاته
کافه لاته (Latte) همان اسپرسو است که به آن شیر قهوه نیز می گویند. در تهیه آن به جای آب داغ از شیر داغ استفاده می کند.
7- موکاچینو
به ترکیبی از شکلات و لاته موکا (Mocha) می گویند؛ اسپرسو را برخی همراه با خامه سرو می کنند که در این صورت به آن کن پانا (conpanna) نیز می گویند.
8- ماکیاتو
اگر مقدار شیری که داخل قهوه می ریزید از لاته کمتر باشد به آن ماکیاتو (Macchiato) می گویند. اسپرسو هایی که روی آن را با شیر به صورت لکه علامت گذاری کرده اند ماکیاتو هستند.

9- کاپوچینو
بین لاته و ماکیاتو را کاپوچینو (cappuccino) می گویند. مشخصه کاپوچینو شیر کف کرده ضخیمی است که روی فنجان نشسته و تقریبا نیمی از لیوان را پر کرده است.
تفاوت بین اسپرسو و قهوه دم کردنی
از نظر افراد اصیل قهوه دم کردنی طعم بی نظیری دارد و برخی دیگر نیز می گویند طعم اسپرسو با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
از لحاظ ظاهری نیز قهوه اسپرسو شیک تر است و می توانید روی آن را با لایه ای از فوم (foam) دیزاین کنید. یک قهوه اسپرسو خوب باید دارای کف طلایی یا زرد رنگ باشد؛ ایجاد کف سفید یا قهوه ای نشان می دهد که قهوه بو داده نشده یا قدیمی شده و از تاریخ انقضای آن گذشته است بهتر است آن را میل نکنید.
میزان کف روی قهوه بستگی به غلطت آن دارد هر چه غلیظ تر باشد کف بهتری حاصل می شود. قهوه اسپرسو شیرینی کمتری نیست به قهوه دم کرده دارد.