آشپزیتغذیه

طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی همراه با اسفناج

در مقاله قبل برای شما طرز تهیه سالاد سزار را آموزش دادیم؛‌ در این مقاله قصد داریم برای شما طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی را آموزش دهیم.

این غذا ریشه یونانی دارد و در دسته خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه ای قرار دارد؛ از خواص و ویژگی های این غذا می توان به افزایش قوای بدنی،‌ آرامش روانی و تامین آهن،‌ روی و ویتامین های ضروری بدن اشاره کرد.

مواد لازم در این غذا شامل ،‌سیر،‌زیتون، پنیر، سبزیحات و … است و شما می توانید با حذف چربی های اضافه آن این غذا را به صورت رژیمی تهیه کنید.

مواد لازم برای اسپاناکوپیتا

خمیر یوفکا یا فیلو20 عدد
پنیر لبنه220 گرم
اسفناج300 گرم
تخم مرغ4 عدد
کره170 گرم
پنیر فتا300 گرم
نمک و فلفلمقدار لازم
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
برگ بو3 عدد
پیاز1 عدد متوسط
آویشن1 قاشق چای خوری
شوید خشک یا تازه1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه اسپاناکوپیتا یونانی

ابتدا تابه را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید و پیاز ها را درون آن سرخ کنید. سیر رنده شده و آبلیمو را به پیاز داغ ها اضافه کنید.

اسفناج ها را تمیز بشورید و در غذا ساز بریزید تا آن را خرد کند؛ سپس آن را به مخلوط پیاز اضافه کنید و اجازه دهید تا اسفناج ها پخته شوند (رنگ تیره اسفناج به معنای پخته شدن آن است) حدود 5 دقیقه کافی است. زیر گاز را خاموش کنید.

شوید، پنیر فتا و آویشن را به اسفناج ها اضافه کنید و کامل مخلوط کنید تا یک دست شود. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و مخلوط کنید تا زرده و سفیده با یکدیگر مخلوط شوند سپس آن را به اسفناج ها اضافه کنید و مخلوط کنید.

تابه ای دیگر را به همراه مقداری کره روی حرارت بگذارید و برگ بو را داخل آن به مدت 4 دقیقه تقت دهید تا بوی آن عوض شود.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا

خمیر فیلو یا یوفکا را از فریزر خارج کنید و آن را داخل ظرف مورد نظر بچینید به گونه ای که مواد را داخل آن بریزید و رویش را با آن ببندید.

یک لایه به عنوان لایه زیرین از خمیر را داخل ظرف بچینید و این راه را 6 مرتبه تکرار کنید به گونه ای که 6 لایه خمیر روی هم چیده شده باشند.

سپس روی لایه ها را با کره یا (روغن زیتون) ذوب شده بپوشانید بهتر است از قلمو مخصوص استفاده کنید تا همه جای خمیر به صورت یکنواخت چرب شود. سپس مخلوط اسفناج را روی آن بریزید. سپس روی مواد را با خمیر بپوشانید به گونه ای که هیچ قسمت از مواد میانه ما در داخل آن دیده نشود. سپس روی خمیر را قبل از داخل فر گذاشتن با کره چرب کنید.

طرز تهیه اسپاناکوپیتا

(شکل غذای شما باید همانند یک پیراشکی بزرگ شده باشد) ظرف رو داخل فر قرار دهید و به مدت 40 تا 50 دقیقه با حرارت 180 درجه صبر کنید تا پخته شود. اگر روی آن طلایی نشده بود اما پخته بود می توانید روی فر را روشن کنید تا طلایی شود.

سپس ظرف را از فر خارج کنید و آن را با چاقو تکه تکه کنید. و در ظرف مورد نظر بچینید و آن را سرو کنید.

اسپاناکوپیتا

نکات آشپزی

  1. برگ بو را از عطاری خریداری کنید.
  2. بهتر است این غذا را با روغن کنجد یا زیتون تهیه کنید تا مزه دلچسب تری داشته باشد.
  3. این غذا مناسب برای عصرانه، پیش غذا است شما می توانید این غذا را به عنوان وعده اصلی نیز مصرف کنید به شرطی که غذای شما همراه با سوپ یا آش باشد.
  4. این میزان مواد اولیه مناسب برای 4 نفر است.
  5. پیشنهاد می شود این غذای خوشمزه را در ماه رمضان تهیه کنید تا به شما قوت بیشتری بدهد.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا