آشپزیتغذیه

طرز تهیه اسنک پیتزایی مرغ و قارچ

در این مقاله ما برای شما طرز تهیه اسنک پیتزایی را فراهم کرده ایم تا در مهمانی ها و دورهمی هایتان از آن استفاده کنید.

یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده های ایرانی اسنک است که با توجه به تنوع بالای مواد میانی آن با هر نوع ذائقه ای سازگار است.

مطالعه بیشتر

اسنک، لازانیا و پیتزا از آن دست غذاهایی است که طرفداران خاص خود را همیشه دارند، اما طرز تهیه آن ها و دستور پخت آن ها، ممکن است متفاوت باشد.

طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه لازانیا

اسنک پیتزایی مرغ و قارچ با نان باگت

مواد لازم

  1. سینه مرغ نگینی خرد شده: 500 گرم
  2. قارچ: 200 گرم
  3. فلفل دلمه ای سبز و قرمز: هر کدام 1 عدد کوچک نگینی خرد شده
  4. سیر: 2 حبه رنده شده
  5. پیاز ساطوری شده: 2 عدد
  6. لیمو ترش: نصف 1 عدد
  7. نمک، فلفل، پاپریکا، آویشن و زردچوبه: میزان لازم
  8. سس سیر یا هر سسی که مد نظر دارید: میزان لازم
اسنک

طرز تهیه اسنک مرغ و قارچ

ابتدا پیاز را همراه با زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود. مرغ ها را نیز اضافه کنید و تفت دهید بعد از اینکه مرغ ها مقداری سرخ شدند سیر را به آن اضافه کنید.

هنگامی که بوی سیر بلند شد و احساس کردید در حال سرخ شدن است به آن ادویه اضافه کنید تا ادویه ها نیز سرخ شوند و بوی خامی آنها گرفته شود.

در تابه ای جدا قارچ ها را همراه با کمی کره تفت دهید و به آن مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. بعد از اینکه آب قارچ ها بخار شد می توانید به مرغ ها اضافه کنید.

کمی که با مواد تفت خورد فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و نصف لیمو را روی آن بچکانید. در تابه را ببندید و بگذارید مواد در کنار هم و با شعله کم پخته و سرخ شوند؛ حال مواد میانی ما آماده شد.

نان باگت را برداید و خمیر داخل آن را در بیاورید یا با دست فشرده کنید؛ روی نان را به سس بشامل آغشته کنید و مواد میانی را روی آن بریزید سپس دوباره یک لایه سس بشامل روی آن بریزید و با پنیر پیتزا و برش های کوچک گوجه فرنگی روی آن را تزیین کنید. می توانید مقدار کمی پودر آویشن نیز روی پنیز پیتزا بریزید.

فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اسنک ها را داخل فر بگذارید تا زمانی که پنیرها کاملا آب شوند سپس اسنک شما آماده است می توانید آن را با انواع سس سیر، کچاپ، مایونز، فرانسوی و مایونز تند میل کنید و لذت ببرید.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن