تغذیه

آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی در چند دقیقه

ذرت مکزیکی یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ایرانی هاست که در اصل ایتالیایی می باشد. ما در این مقاله طرز تهیه ذرت مکزیکی را به شما آموزش می دهیم. این خوراکی خوشمزه علاوه بر طعم عالی و دلنشین اش هم خواص و هم مضراتی برای بدن دارد که در ادامه آن ها را بیان می کنیم.

همچنین طرز تهیه ذرت مکزیکی نیز در این مقاله قرار داده شده است تا بتوانید طرز تهیه بهترین و خوشمزه ترین ذرت مکزیکی را یاد بگیرید. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

مقالات مرتبط

شما می توانید برای مشاهده مقالات مرتبط بر روی نام های زیر کلیک کنید:

1) مزه های مختلف چیپس در سر تا سر دنیا
2) خوشمزه ترین خوراکی های دنیا

بیان خواص و مضرات ذرت مکزیکی

فواید ذرت:

  • ذرت دارای مواد غذایی است که می تواند به عنوان یک وعده غذایی برای همه سنین استفاده شود.
  • ذرت دارای ویتامین B١ و B٥ است که به سوخت و ساز کربوهیدرات ها و فعالیت های فیزیولوژیکی در بدن کمک می کند.
  • یکی از مهم ترین ویژگی های ذرت ین است که حاوی ویتامین C است و در برابر بیماری ها مقابله می کند.
  • ذرت سرشار از فیبر خوراکی می باشد و برای افرادی که مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش دارند بسیار مفید است.
  • یکی از فواید دیگر ذرت این است که به پیشگیری از سرطان کمک می کند.
  • ذرت دارای املاحی است که گرفتگی عضله را برطرف می کند.
  • ذرت به دلیل کلسیم و فسفری که دارد برای کودکان و استخوان سازی آن ها می تواند بسیار مفید باشد.
  • یکی دیگر از فواید ذرت شادابی پوست ، مو و ناخن است. که به دلیل ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی که دارد می تواند به سلامت و شادابی پوست ، مو و ناخن کمک کند.
  • و….
طرز تهیه ذرت مکزیکی

مضرات ذرت مکزیکی

  • با مصرف ذرت مکزیکی به چاقی مبتلا می شوید
  • برای افراد مبتلا به فشار خون و چربی ذرت مکزیکی خطرناک است
  • ذرت مکزیکی سبب ایجاد اختلال در رشد کودکان می شود
  • برخی از افرد با خوردن ذرت دچار حساسیت می شوند
  • برای افراد دیابتی مصرف ذرت مضر است
  • تحریک روده و اسهال با مصرف ذرت
  • مصرف ذرت سبب پوسیدگی دندان می شود
  • احتمال پوکی استخوان با خوردن زیاد ذرت
  • با مصرف ذرت احساس خواب آلودگی و خستگی پیدا می کنید

طرز تهیه ذرت مکزیکی

برای تهیه یک ذرت مکزیکی خوب و خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

ذرت ایتالیایی1 کیلو 
 قارچ خرد شده 200 الی 300 گرم
پنیر پیتزا200 الی 300 گرم
سس مایونز 1 کاسه کوچک 
آویشن  به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم 
کره 50 گرم 
پودر سیر در صورت تمایل  به مقدار لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی

ابتدا ذرت ها را پخار پز کرده یا اگر به بخار پز دسترسی نداریدف ذرت ها را با نصف لیوان آب درون قابلمه با حرارت ملایم بپزید. بعد از اینکه آب درون قابلمه تمام شد و ذرت ها پختند قارچ های خرد شده بهذرت ها اضافه کنید.

در قابلمه ای جداگانه کره را بازکنید و به ان پنیر پیتزا اضافه کنید. حرارت را کم کرده تا پنیر ها به آرامی باز شوند. درنهایت بعد از آب شدن پنیر پیتزا زیر آن را خاموش کنید.

سس را در ظرف جداگانه درست کرده و ادویه ها را به آن اضافه کنید. سپس تمام واد و سس را به ذرت اضافه کنید و هم بزنید. ذرت مکزیکی را گرم میل کنید.

نکته

  • می توانید در طرز تهيه ذرت مكزيكی کره و پنیر را مستقیما روی ذرت و قارچ ها بریزید.
  • می توانید درتهیه ذرت مکزیکی پنیر و سس را حذف یا کم و زیاد کنید.
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا